Gå til sidens hovedinnhold

Thommessen seiret i retten

Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom Thommessen vant eiendomstvisten om luksusvillaen på Vinderen i Oslo.

I dommen fra Oslo tingrett er ekteparet Thommessen frikjent for erstatningskravet på inntil 500.000 kroner. I tillegg er ekteparet, og forsikringsselskapet Protector, tilkjent saksomkostninger på 224.094 kroner.

Les også: Jeg lyver ikke.

Det var Jørn Gjelstad og Trine Ditlevsen som krevde ekteparet Thommessen for 610.360 kroner etter at de kjøpte boligen til Thommessen og Vendela Kirsebom på Vinderen i Oslo sommeren 2004. Prisen var på over 14 millioner kroner.

Et av stridstemaene var dreneringen ved huset. Etter salget viste det seg at det ikke var utført drenering, men Thommessen avviser at han kom med noen form for muntlig bekreftelse på dette da huset ble solgt til Gjelstad.

«Retten bemerker at Thommessen i lys av denne forhistorien visste eller burde visst at det ikke var lagt ny drenering. Dette er imidlertid ikke av betydning ettersom takstmann som vitne har forklart at han ut fra opplysningen fra Thommessen om at det var usikkert om eiendommen hadde ny drenering la til grunn at eiendommen ikke hadde ny drenering», heter det blant annet i dommen tingrettsdommer Vigdis Berg avsa i forrige uke.

Les flere eiendomssaker her.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere