Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes YouTube-tabbe?

Gjenglederens siste YouTube-innslag var ingen genistrek. Se video.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den antatte gjenglederen Rudy Villanueva populært kalt «Bird Road Rudy» imponerte ikke lovens lange arm da han la ut en video på YouTube med trusler mot politiet.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Mannen som tidligere har blitt arrestert ved minst 20 anledninger for kriminalitet knyttet til biltyveri, overfall, narkotika og våpen har igjen blitt tatt av lovens lange arm, ifølge amerikanske medier.

Arrestert grunnet nettfilm
Rett før arrestasjonen av Bird Road Rudy og gjengmedlemmet Anthony Logan hadde det kommet en rekke medieoppslag knyttet til en video de to hadde lagt ut på YouTube.

I videoen poserer Rudy med to skytevåpen mens han flere ganger oppfordrer politiet til å komme og få smake noe. Noe de altså gjorde.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

HTML EMBED

Kom, arresterte og gikk
Rudy er nå siktet for å være en tidligere straffedømt i besittelse av skytevåpen, mens kompisen hans er siktet for å skaffe våpen til en straffedømt.

-Kom og ta meg, og vi gjorde det, er kommentaren fra statsadvokat Alexander Acosta, ifølge news4jax.com.

Se flere saker fra NA24-TV her

I slutten av november rapporterte comScore Media Metrix at YouTube er på toppen over videoer som sees på nett med en markedsandel på 28 prosent. I september i fjor alene så YouTubes brukere på hele 2,5 milliarder videoer.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?