Kristian Flittie Onstad skal i 2013 spille for 2. divisjonsklubben Frigg. Onstad har allerede trent med klubben en stund, og har nå skrevet under, skriver klubben på sine hjemmesider.

Frigg-trener Magnus Aadland er veldig fornøyd med signeringen.

- Dette er noe vi har jobbet med en stund. Vi er meget godt fornøyd med å få inn Kristian. Han er en type vi trenger. Vi har vært ute etter å hente spillere i forsvarsleddet, sier Aadland til Nettavisen.

Treneren mener Onstad kan være et godt tilskudd i spillergruppen.

- Han er fantastisk å ha på treningsfeltet. Alle løfter seg opp når han er med, forteller treneren.

Treneren kan fortelle videre om en motivert Onstad som nå er klar for klubben.

- Kristian er en vinnerskalle, og det er veldig positivt for oss. Han kommer hit for å vinne fotballkamper. Han drar ikke hit for å trappe ned, slår Aadland fast.

I fjor spilte Onstad for Ullensaker/Kisa. Han spilte fast for Jessheim-klubben, og startet 27 av 30 kamper i Adeccoligaen. Onstad var også delaktig i kvalikkampene, der Ull/Kisa var nære Tippeliga-plass, før de tapte mot Sandnes Ulf.

Tidligere har 28-åringen spilt Tippeliga-fotball for Lyn. Han fikk med seg 73 kamper for Lyn fra 2001 til 2006. Turen gikk derfra til Esbjerg i Danmark, der han også var en viktig brikke. Før Ull/Kisa har han vært innom Brann, Stabæk og Raufoss.