De siste årenes beste golfspiller, Tiger Woods, har bestemt seg for å slenge golfbagen i gjemmekroken på ubestemt tid.

På sin egen hjemmeside sier golfesset at han legger inn årene grunnet personlige problemer knyttet til den omfattende utroskapen.

- Etter mye sjelegransking har jeg bestemt meg for å ta en pause fra profesjonell golf på ubestemt tid. Jeg trenger å fokusere på å bli en bedre ektemann, far og person, skriver Woods.

- Jeg er dypt klar over skuffelsen og lidelsene, som utroskapene mine har påført så mange mennesker, mest av alt min kone og mine barn, melder han.

Arrangøren PG A Tour annonserer samtidig at de støtter avgjørelsen.

- Prioriteringene hans er der de bør være, og vi vil fortsette å respektere og ære hans families ønske om privatliv, melder organisatoren i en melding.

Bloomberg rapporterer også fredag at Wooods har forsvunnet fra hjemmesiden til Accenture, en av nøkkelsponsorene siden 2003.

Enes død andres brød
Tiger Woods sexskandale herjer medier verden over, men ingen steder har golfspillerens utroskap fått mer spalteplass enn i hjemlandet.

Her har skandalen gitt mer trafikk til nettmediene enn både dødsfallet til Michael Jackson og innsettelsen av president Obama, noe nettmediene tjener på.

Yahoos toppsjef Carol Bartz beskriver sexskandalen som «bedre enn Michael Jacksons død», da det er lettere for Yahoo å selge annonser knyttet til slibrig innhold enn det er til morbide historier.

Les mer: - Bedre enn Michael Jacksons død

Både Google og Yahoo, som står for over 80 prosent av nettsøkene i USA, sier at de har sett en betydelig trafikkvekst knyttet til Tiger Woods og hans utroskap.

På Yahoo har antallet søk etter Tiger Woods steget med nesten 4.000 prosent i løpet av den siste måneden.

Taper
Der Yahoo tjener på skandalen begynner Tiger selv å merke implikasjonene knyttet til skandalen.

Golfspillerens sponsorer bidrar årlig med inntekter på 100 millioner dollar. Men nå har flere av sponsorene begynt å se på sitt engasjement.

Sportsdrikken Gatorade, som eies av Pepsi, trekker sportsdrikken «Gatorade Tiger Focus» ut av sortimentet.

Gatorade Tiger Focus ble lansert i 2008. Tiger Woods har en lisensavtale hvor han har fått betalt etter salget. Nå sier representanter for Gatorade at de i lengre tid har planlagt å ta drikken ut av sortimentet «for å gjøre plass for spennende produktnyheter i 2010».

Selskapet Nielsen, som måler reklamemarkedet har opplyst at det ikke har vært vist tv-reklame med Tiger Woods siden han kolliderte i slutten av november i år.

Les mer: Nå rammes Tiger på pungen

Verdens rikeste idrettsutøver
I oktober meldte den anerkjente listemakeren Forbes, som årlig lager dusinvis av lister om hvem som eier hva og hva som eier hvem, med en sak om at Tiger Woods var den første idrettsutøveren i verden som har blitt dollarmilliardær.

I utregningen sin la Forbes til grunn pengene Woods har fått fra sponsorater, pengepremier i turneringer og mye annet.

Forbes åpnet imidlertid opp for at vurderingene er feilaktige på kort sikt, men at det da kun var snakk om måneder før Tiger er den første til å tjene over en milliard dollar på idrett.

Familiekrangel
Ryktene rundt Woods begynte for et par uker siden da golfesset krasjet bilen i naboens tre. Da ble det meldt at Woods og kona Elin skal ha kranglet fordi Woods skal ha hatt en elskerinne. Husbråket skal ha vært grunnen til hans nattlige kjøretur.

Les mer: - Jeg hadde sex med Tiger Woods

- Sviktet familien
Etter flere dager med massiv pressedekning rundt hans angivelige utenomekteskapelige affære, valgte Tiger Woods for en uke siden å komme med en uttalelse der han sier at han sviktet sin egen familie.

Les Tiger Woods' beklagelse her

- Jeg har sviktet min familie og jeg angrer på de feiltrinnene av hele mitt hjerte, meldte han.

Les også: -Jeg hadde sex med Tiger Woods

Siden da har det dukket opp stadig flere damer som hevder at de har hatt et forhold til Tiger, så langt har mer enn ti elskerinner blitt navngitt.

Kona flytter ut
For kort tid siden sikret Elin Woods seg et eget luksushus i Stockholms skjærgård til 16 millioner svenske kroner.

Eiendommen Fåglarö Gård som ligger utenfor Vaxholm skal være på en unik skjærgårdstomt. For de 16 millionene har Elin sikret seg fire bolighus, et overnattingshus, en sjøbod, to garasjer og en egen sandstrand med en stor brygge.

Elin Woods oppført som eneeier etter at hun bød en million svenske kroner over prisantydningen. Luksusen som hun har sikret seg skal ha blitt lagt ut til salgs i september i år.

Les mer: Nå har hun kjøpt seg eget luksushjem

Les også:- Elin flytter ut