Tiger Woods var en skygge av seg selv i Memorial Tournament i helgen. Golfesset mener han må trene på alt før majorturneringen US Open.

Han endte på en elendig 65.-plass i turneringen i Ohio og var hele 20 slag bak vinneren Matt Kuchar. Woods endte åtte over par.

– Det skjer oss alle. Jeg skal reise hjem og trene. Det var bare en av de ukene. Jeg puttet ikke bra denne uken, sa Woods.

Amerikaneren var tittelforsvarer i turneringen. Han har vunnet Memorial Tournament fem ganger.

US Open arrangeres i Pennsylvania 13.-16. juni. Woods vet hva han må jobbe med inn mot majorturneringen.

– Alt. Du vil at alt skal fungere, spesielt i US Open. Alt blir satt på prøve i US Open, mente Woods.

Matt Kuchar var høyt oppe etter seieren. Han klatret fra niende- til fjerdeplass på verdensrankingen. Amerikaneren tror han kan hevde seg i toppen i US Open.

– Jeg håper jeg kan spille god nok golf til å vinne en majortittel. Jeg ønsker å gjøre det, og jeg føler at jeg er klar for det, sa Kuchar. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!