Tiger Woods sliter med skader på golfbanen og økonomien til stjernen er heller ikke hva den en gang var. Nå skriver amerikanske Fox Sports at golffenomenet risikerer å miste huset - til ekskona Elin Nordegren.

Woods skal angivelig skylde sin svenske ekskone hele 54 millioner dollar - noe som tilsvarer 408 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Denne gjelden er et resultat av et forlik da Woods og Nordgren skilte seg i 2010. Forliket sa at svensken skulle motta rundt 900 millioner kroner over en periode på seks år. Deadline for siste betaling er 15. januar, 2016.

Om Woods ikke har gjort opp for seg innen den datoen, så vil Nordegren automatisk overta golferens luksuriøse villa på Jupiter Island i Florida.

Dette skulle være overkommelig for Woods, som har spilt inn rundt 800 millioner kroner i løpet av karrieren og tjent mange milliarder i sponsorpenger.

På grunn av problemer med ryggen har imidlertid inntektene gått ned de siste årene. Forrige sesong spilte stjernen kun inn rundt 800.000 kroner.

Så sent som natt til fredag måtte Woods avbryte en turnering.

Dette var tredje gang han gjorde dette på de åtte siste turneringene han har deltatt i. Forrige helg leverte han også karrierens dårligste resultat.

Tiger Woods endte elleve slag over par.

Tiger Woods og Elin Nordegren giftet seg i 2004 og ble skilt i august 2010, etter at golferen hadde flere utenomekteskapelige affærer.

Woods er nå sammen med alpinisten Lindsey Vonn.