Gå til sidens hovedinnhold

- Til Brann likevel

Diego Guastavino var kanskje ikke tapt for bergenserne.

LYN – BRANN 2-2:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Tidligere har Brann kommet til enighet med Lyn om en overgang for Guastavino, som etter sesongen er Bosman-spiller og kan forlate Lyn gratis. Avtalen skal være verdt rundt to millioner kroner for Lyn.

Overgangen strandet imidlertid på spillerens personlige betingelser.

Nå bekrefter Roald Bruun-Hansen at klubben fortsatt jobber med å få Guastavino klar for klubben. Klubben skal være enig med uruguayaneren om den personlige kontrakten – nå gjenstår det for Lyn å bli enig med spilleren om fordelingen av pengene.

Offentlig krangel
- Vi ønsker Guastavino nå, og for vår del er dette en totalpakke som inkluderer kompensasjon til klubb og betingelser for spilleren. Vi har ikke gitt opp Guastavino, sier Roald Bruun-Hansen til Nettavisen.

Den siste uka har det vært krangel i full offentlighet mellom Guastavino og Lyn, med snakk om degradering til andrelaget, heving av kontrakt og gårsdagens overraskende sykemelding som elementer.

Vil selge
Men det er klart at Lyn vil selge sin toppscorer – straks man er enige om avgangsbetingelsene.

- Vi er helt tydelige på at vi ønsker å selge, og vi har blitt enige med Brann. Da er det neppe vi som er den grådige parten her, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken