Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake til England?

Ruud Van Nistelrooy kan havne i Tottenham - for spottpris.

Tottenham-manager Harry Redknapp jakter forsterkninger på topp, og tidligere Manchester United- og nå Real Madrid-spiller Ruud Van Nistelrooy kan være på vei til White Hart Lane, melder den britiske avisa People.

Samtidig hevder avisa at den nederlandske spissen kan gå fra Real Madrid for bare 1,25 millioner pund (drøye 12 millioner kroner), på grunn av måltyvens kontraktsituasjon.

Van Nistelrooys kontrakt løper ut neste sommer, og spissen har fått beskjed om at han kan forlate Santiago Bernabeu etter at Florentino Perez returnerer i presidentstolen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

I London er det forventet at Darren Bent og Roman Pavlyuchenko forlater Tottenham i løpet av sommeren, og manager Redknapp tror et samarbeid mellom Van Nistelrooy og Robbie Keane vil være utelukkende godt for laget.

I kampen om Van Nistelrooy får hvittrøyene imidlertid selskap med naboene fra Fulham, hevdes det.

Så bør det også nevnes at avisa People ikke har rykte på seg for å være blant de aller mest pålitelige av de engelske nyhetsformidlerne.

Ruud Van Nistelrooy har vært ute av spill siden november i fjor med en kneskade, men forventes å være spilleklar når sesongen starter i de europeiske ligaene i august.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken