Gå til sidens hovedinnhold

Tiltalt for tog-drap på kjæresten

Ba kjæresten løpe over togsporet da ekspresstoget kom.

Den tragiske ulykken skjedde forrige uke i Hythe i Essex.

Etter at Darren Palmer (38) hadde krysset togskinnene ved Hythe togstasjon, snudde han seg og ropte at kjæresten Kelly Mack (29) måtte komme etter.

Bommene som skal forhindre biler og gående i å krysse togskinnene var da allerede senket, ettersom et ekspresstog nærmet seg. Men Kelly tok sjansen på å krysse skinnene.

Støvletten satt fast
Tobarnsmorens hadde på seg støvletter, og hælen kilte seg fast mellom to planker midt på sporet. Kvinnen ble sittende bom fast, og var sjanseløs da ekspresstoget kom i 80 km/t.

29-åringen ble drept momentant.

Statsadvokat Fiona Harman har nå valgt å ta ut tiltale mot kjæresten. Det skal foreligge flere foranliggende årsaker til tiltalen, men grunnet referatforbud er disse ikke gjort kjent for almennheten, skriver Daily Mail.

- Tragisk ulykke
Flere vitner har imidlertid stått fram og fortalt at Darren Palmer skrek gjentatte ganger til kjæresten at hun måtte komme seg over togskinnene, til tross for at ekspresstoget nærmet seg faretruende.

Mannens forsvarer sa under et fengslingsmøte fredag at saken kun er en tragisk ulykke, og at påtalemyndigheten vil få store problemer med å bevise at at Palmer hadde skyld i dødsfallet.

Kelly Mack hadde to barn sammen med den nå drapstiltalte mannen. Han er nå varetektsfengslet fram til 23. juni i påvente av at straffesaken mot ham skal komme opp.