Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens beste oddsspill

Vi prøver en sikker dobbel som spillforslag, men har også noen overraskelser til høy odds å by på. Arsenal er en av favorittene i fare.

Vi bruker to solide hjemmelag fra Elitserien i hockey til beskjeden odds i dagens spillforslag.

Resten av programmet og våre tips finner du her

Poengene blir igjen i Karlstad
Färjestad for svake borte til å ligge helt på topp, men holder tredjeplassen med god margin takket være sin store hjemmestyrke. 10-4-3 på egen is til nå. Tapte sist 2-3 borte mot Modo, men formen er brukbar.

Dagens motstander, Skellefteå, har etter en ok sesong falt utenfor sluttspillsplass etter at Frölunda begynte å rade opp seirer. Tapte 4-0 mot Färjestad sist de gjestet Karlstad, og har sannsynligvis lite å stille opp med igjen. Hjemmeseier, og 1.40 er omtrent som forventet.

Nok en klar hjemmefavoritt
Modo tok en sterk seier sist mot Färjestad, og ligger for øyeblikket på andreplass på tabellen. Er ligaens beste hjemmelag med 11-3-2, og har åtte strake hjemmeseirer! Flere av disse kampene er vunnet med kalas-siffere, og de slipper inn svært få mål for tiden.

Djurgården ligger i bunn av tabellen, men har hatt noen oppløftende resultater i det siste og er med å kjemper om en sluttspillsplass. Slo jumboen Malmö borte sist, men står med ligaens desidert verste bortestatistikk. Har fæle 2-3-11 på fremmed is, og tross brukbar form ryker de nok på enda et bortetap her. At de også mangler noen sentrale spillere til denne gjør ikke akkurat oppgaven noe enklere. Vi spiller Modo til 1.45.

Nettavisens statistikksider omfatter også svensk ishockey