Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Chelsea og Milan er som vanlig omgitt av overgangsrykter.

AC Milan skal være villig til å selge sin brasilainske playmaker Kaka til Chelsea for 70 millioner pund. Men Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari har mer lyst til å kjøpe Real Madrid-spissen Robinho. (Daily Star)

England-spss Michael Owen er tidbudt en treårskontrakt på 140.000 pund i uka for å bli i Newcastle.(The Sun)

Portsmouth-manager Harry Redknapp håper han kan overtale Chelsea til å låne ut Shaun Wright-Phillips resten av sesongen. (Daily Star)

Harry Redknapp vil forsøke å styrke Portsmouth ved å låne spillere. Han bekrefter interesse for Lens venstre-back Nadir Belhadi. (The Independent)

Sunderland har startet samtaler med West Ham-stopper Anton Ferdinand, i tillegg til at klubben jakter Manchester Citys forsvarer Michael Ball. Sistnevnte skal være verdt 1 million pund. (Daily Star)

Tottenham ser også på Ferdinand, etter at Hammers skal ha avslått et bud på 6 millioner pund fra Sunderland. (Daily Mirror)

Zenit St Petersburg har gitt beskjed til Tottenham at de aldri selger Andrei Arshavin for under 20 millioner pund (The Times)

Manchester City-sjef Mark Hughes har stoppet overgangssamtalen med Manchester United-backen Mikael Silvestre. Hughes vil heller kjøpe to spisser før transfer-deadline.(Daily Star)

Hull-manager Phil Brown øker innsatsen for å sikre seg Manchester United-spiss Fraizer Campbell denne uka. Enten på lån - eller permanent. (Daily Star)

Liverpools amerikanske eiere Tom Hicks og George Gillett vil blokkere Rafael Benitezs forsøk på å kjøpe Gareth Barry fra Aston Villa - selv om Liverpool-manageren klarer å selge andre spillere for å skaffe pengene til kjøpet. (Flere kilder)

Blackburn-sjef Paul Ince jager Valencia-vingen Joaquin Sanchez for å erstatte David Bentley - som gikk til Tottenham i juli. (Daily Mirror)

Newcastle United og West Bromwich jager Argentina-spissen Oscar Trejo i Real Mallorca. (The Times)

Newcastle er fortsatt med i jakta på Blackburns venstreback Stephen Warnock, i tillegg til at de håper å låne Javier Saviola fra Real Madrid resten av sesongen. (The Guardian)

James McFadden sier at han verken vil gå til Rangers eller Celtic. Birmingham-spissen sier at han ikke har noen interesse i å delta i alt i og omkring Glasgow-klubbene.

Wolves er i samtaler med Danny Higginbotham etter at Sunderland har akseptert et bud på 1,25 millioner pund for forsvareren. (Daily Mirror)

Crystal Palace har satt Paul Ifill og Carl Fletcher på transferlista, for å få penger til å kjøpe en spiss. (Daily Mail)

Tomas Rosicky har satt kniven i sine lagkamerater i Arsenal, Gael Clichy og William Gallas, ved å si at deres defensive feil i 2-2-kampen i Birmingham i februar kostet Arsenal ligatittelen.(The Sun)

Arsene Wenger sier han er overrasket over Storbritannias gull-rush i OL. - Jeg visste ikke at engelskmennene kunne svømme så godt. Jeg har bodd her i 12 år, og jeg har enda ikke sett et eneste svømmebasseng, sier han.(The Times)

KILDE: BBC Sport

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken