* Mange Liverpool-fans får nok stjerner i øynene av tanken på Fernando Torres og Samuel Eto'o på topp for Liverpool. Drømmen kan bli virkelighet ettersom Rafael Benitez skal være forberedt på å betale 18 millioner pund for Barcelona-spissen som har scoret 25 ligamål på 25 kamper i år, ifølge Daily Mirror. Her snakker vi fort verdens giftigste spisspar, eller?

Ta diskusjonen nederst i artikkelen!

* En annen Liverpool-spiss kan være på vei bort. Andrei Voronin har vært utlånt til Hertha Berlin i år og gjort stor suksess. Med 11 mål har han vært sterkt delaktig i at Hertha topper tabellen. Nå vil den tyske hovedstadsklubben gjøre avtalen permanent, men er kun villige til å betale 4 millioner pund, og det bare om de ender blant topp-3 og dermed kvalifiserer seg til neste års mesterliga, skriver flere medier.

* Mye Liverpool-relatert i dag. Gareth Barry var nær en overgang fra Aston Villa til Merseyside forrige sommer, men den mulige overgangen utviklet seg til en farse og strandet tilslutt. Nå uttaler Barry at han igjen må vurdere fremtiden sin i Villa dersom laget ikke klarer å sikre en mesterligaplass, skriver Daily Mirror.

* Portsmouths John Utaka vil tilbake til Frankrike. Spissen skal være ønsket av Bordeaux, som er villige til å betale 7 millioner pund, skriver Daily Star.

* Sunderland har kastet seg inn i kampen om Millwalls forsvarsspiller Zak Whitbread, skriver samme avis.

* Nottingham Forest vil på sin side styrke midtbanen. De har blinket ut MK Dons' Peter Leven som mannen de ønsker, og Forest er villige til å betale 1 millioner pund, skriver Daily Star.

* Leicester vil ha Swindon-spiss Simon Cox og forbereder et bud på 2 millioner pund, skriver Daily Mirror.

* Newcastle kan bli nødt til å sparke størstedelen av sine stjernespillere for å kutte lønningene dersom de rykker ned fra Premier League. Laget har idag to poeng opp til trygg plass. Michael Owen, Joey Barton og Damien Duff er blant klubbens lønnsadel og dermed blant de mest utsatte, skriver Daily Mirror. Det spørs vel uansett om potensielle landslagsspillere ønsker å bli med klubben et nivå ned.

* Chelseas Florent Malouda har havnet i skyggen av andre Chelsea-stjerner den siste tiden. Men tross lite spilletid ber han om å få bli i klubben når sesongen er slutt, skriver Daily Express.

* Tilslutt en kuriositet. Manchester Uniteds midtbaneveteran Paul Scholes brukte rundt 1 million kroner på hans og konas 10 års bryllupsdag. Pengene gikk blant annet til å hyre inn sangeren Laura White fra tv-programmet X-factor, skriver The Sun.

(Kilde: BBC)

Hvilke spillere håper du å få til din klubb? Diskuter under.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).