Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

West Ham-bud får gribbene til å sikle over Upton Park.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal ha mistet tålmodigheten sin med keeper Petr Cech. Av Chelseas 13 innslupne mål har hele 11 kommet på dødball, og det får Cech og forsvaret skylden for (hvem ellers?). Derfor øyner Chelsea en mulighet for å hente West Ham-keeper Robert Green i januar for å bøte på denne statistikken. Chelsea må imidlertid reagere raskt ettersom både Aston Villa og Sunderland også er interessert i Green. (Daily Express)

30 mill. i potten: Spill Lotto på mobilen!

Det kan hende at Aston Villa kjøper Green og samtidig slipper Brad Friedel den andre veien. I tillegg skal West Ham-manager Gianfranco Zola prøve å sikre seg Huddersfields Alex Smithies. 19-åringen er også på ønskelisten til Stoke. (Daily Express)

West Ham fikk forresten inn et bud på 500 millioner kroner i går. Spillerkjøp kommer til å avhenge om dette går igjennom. Det ryktes at det skal øremerkes 250 millioner til å skaffe nye spillere. (Flere aviser)

Men! Det ser også ut til at den islandske banken Straumur, som eier 70 prosent av CB Holdings, som igjen eier West Ham, takker nei. Banken trenger nemlig rundt 1 milliard kroner for å dekke utgiftene de har hatt. (The independent)

Liverpool-manager Rafael Benítez ser dermed sitt stikk i å utnytte forvirringen som har oppstått i West Ham ved å legge inn et bud på 60 millioner for midtbanespilleren Scott Parker. (The Sun)

Tottenham-vingen David Bentley havnet i klinsj med manager Harry Redknapp. Han har siden ikke vært på benken engang. Nå øyner Bentley sjansen til å forsvinne i overgangsvinduet i januar. (The Mirror)

En rekke klubber har vært interessert i Crystal Palace-spissen Victor Moses, og det forventes at det blir lagt inn et bud på 19-åringen i januar. Sunderland, Wigan og Tottenham sitter klare med budskjemaene, men kan nå få konkurranse fra uventet hold. Barcelona har nemlig meldt sin interesse og kan med letthet klaske de ønskede 35 millionene på Palace-bordet. (Daily Star)

Arsenal og Manchester United er begge interessert i Standard Lièges Steven Defour, men nå har de fått beskjed om å holde fingrene vekke fra 21-åringen. Dette til tross for at spilleren selv skal være interessert i å dra til fotballøyen. (The Sun)

Manchester United har det litt tynt i forsvarsrekkene for tiden. Løsningen kan være Cardiff-forsvarer Adam Matthews, skriver avisen. Noe som kanskje er litt rart siden han bare er 17 år. Uansett, I samme slengen kan det være greit å ha en ekstra angriper i Klaas-jan Huntelaar fra AC Milan. Huntelaar har bare startet fem kamper siden han kom fra Real Madrid i sommer, og mistrives i Italia. Huntelaar vil gjerne til en ny klubb for å kunne være aktuell for Nederlands tropp i fotball-VM. (Daily Mail)

Stoke kan by hele 40 millioner for Newcastle-spissen Andy Carroll. (Daily Mirror)

Blackburn-manager Sam Allardyce skal ha gitt Benni McCarthy grønt lys for å forlate klubben i neste overgangsvindu. (Daily Telegraph)

I bytte skal han sikre seg Chelsea-spissen Franco di Santo på lån for resten av sesongen (Daily Mirror)

Like snill er ikke Chelsea med Portsmouth. London-klubben nekter å utsette restbetalingen på 7,5 millioner kroner (av 30 millioner) som de skal ha for å ha solgt Glen Johnson til dem. Portsmouth solgte Johnson videre til Liverpool og cashet da inn et betydelig antall pund. Portsmouth-manager Avram Grant trenger forsterkninger for å holde laget i Premier League. Men med denne gjelden tyngende, beholdes dermed kjøpsforbudet til Portsmouth. (The Guardian)

Manchester Uniteds Owen Hargreaves fysiske form er på stadig opptur. Den skadeforfulgte spilleren kan snart være klar for fotballspill igjen. Psyken derimot, er det litt verre med. Selvtilliten skal være på bånn etter å ha trent alene i 14 måneder, hvor det eneste selskapet han har hatt er fysioterapeuter. (The Sun)

Kilder: BBC og en rekke britiske aviser.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken