Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Overtar «Sparky», «El Tel» eller Avraham Granat roret i Hull City?

* Mandag tok Phil Brown sin hatt og forlot KC Stadium for godt. 50-åringen visste allerede før oppgjøret mot Arsenal (tap, 1-2) at han var ferdig i Hull City. Det skriver Daily Express.

* Samtidig er det åpenbart at engelske tabloider skriver hva som helst når det gjelder å spekulere i hvem som overtar managerposten i klubben.

* Tidligere Blackburn- og Manchester City-manager Mark Hughes, skriver Daily Mirror og Daily Mail.

* Tidligere Chelsea- og nåværende Portsmouth-manager Avram Grant, skriver Daily Express.

* Tidligere England og Tottenham-manager Terry Venables, mener The Sun å vite. De legger for så vidt til at «El Tel» er løsningen på kort sikt, altså ut sesongen.

* Tidligere Crystal Palace-manager og nåværende Newcastle-assistent Iain Dowie utkjemper en kamp med Mark Hughes om jobben, skriver Daily Star.

* En av kandidatene, nemlig Avraham Granat , avslører overfor Daily Mirror at han begynner å bli ««utslitt» av den prekære situasjonen i Portsmouth. Israeleren vegrer seg derfor for å forlenge avtalen over sommeren.

* Tottenham skal endelig være enig med Internacional om en avtale verdt seks millioner pund for midtbanespilleren Sandro. (Daily Mirror)

* The Sun skriver at Sunderland-spissen Kenwyne Jones’ hofteskade oppsto da han feiret 1-0-scoringen mot Manchester City.

* Callum Davenport er ferdig i West Ham og får utbetalt en kompensasjon på 250 000 pund i tapte arbeidsinntekter. Midtstopperen ble knivstukket i leggen i august 2009, men har vært tilbake på West Hams treningsfelt denne sesongen. (The Sun)

* Tom Huddlestone har signert for fem nye år i Tottenham. (Daily Star)

Kommentarer til denne saken