Om kun to og en halv måned åpner overgangsvinduet igjen.

Dagene går så altfor sakte!

Danny Rose kan komme til å kle på seg lyseblått fra høsten av. Manchester City skal være interessert i å hente Tottenhams venstreback, skriver Daily Mirror.

Samme avis hevder at Aleksandar Kolarov forlater City til sommeren til fordel for Roma eller Inter for å gjøre plass til Rose.

Javier Hernandez har ikke vært noen suksess i Real Madrid etter låneovergangen fra Manchester United sist sommer. Det har sørget for at en rekke klubber står klare med åpne armer for å ønske spissen velkommen. Lazio, West Ham, Liverpool og Tottenham ønsker alle spilleren, melder Daily Star.

Manchester Unitd er favoritter til å kapre Danny Ings' signatur. 22-åringen har vært god for Burnley i Premier League denne sesongen, og han skal ha holdt samtaler med klubben for å avklare mulighetene til å forlate dem til sommeren, melder Daily Mail.

Southampton-back Nathaniel Clyne er en ettertraktet spiller. 24-åringen har kommet med flørtende kommentarer til Manchester United og Chelsea, og en overgang kan skje til sommeren, hevder Daily Telegraph.

Ashley Young skal være villig til å akseptere et lønnskutt for å bli værende på Old Trafford. Det skriver Daily Mirror. Grunnen skal være at Young ønsker seg ny langtidsavtale med klubben.