Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Manchester United skal stå med åpne armer for å ta i mot Real Madrid-tøffing.

The Sun starter dagens rykter med å melde at Louis van Gaal skal ha tilbudt Real Madrid 100 millioner britiske pund to ganger i løpet av sommeren for Gareth Bale. En overgang virker langt unna, men med Angel Di Maria ut, så kan det fort dukke opp en ny ving på Old Trafford.

Også verdt å ta med seg fra United er at tidligere forsvarssjef Rio Ferdinand oppfordrer Everton-midtstopper John Stones (21) til å velge United fremfor Chelsea. (Guardian).

Videre skal Chelsea ha forhørt seg med Tottenham om pris på venstrebacken Danny Rose. Moruinho skal stå klar med 15 millioner pund for å sikre seg backen. (Daily Mirror).

Som nevnt over virker en overgang for Di Maria til Paris Saint-Germain sannsynlig. Spilleren selv er i Doha for å gjennomgå en legesjekk, men den skal ha drøyd ettersom Di Maria var fort trøtt til å gjennomføre ifølge Daily Mail ... eller som det skrives på sosiale medier: Det fryktes at legene ikke vil finne ryggraden til Di Maria.

Daily Mirror skal ha det til at Manchester United vil signere Barcelona-spiller Pedro i løpet av 48 timer og vil deretter rette fokus mot Reald Madrids Pepe.

Southampton har tilbudt Ronny Deila og Celtic sju millioner pund for midtstopperen Virgil van Dijk. Her skal også United og Arsenal være interesserte.

Barcelona-ving Adama Traore skal fly til Liverpool for å underskrive en kontrakt med Anfield-klubben i dag melder Sport - in Spanish.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken