Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Tottenham, AC Milan, Juventus og Paris Saint-Germain jakter på dette stortalentet.

Neymar har blitt koblet til Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Bayern München, men brasilianeren insisterer på at han er tilfreds i Santos. En overgang utenfor Brasils landegrenser i framtiden, vil han imidlertid ikke utelukke.
(Sky Sports)

Robert Lewandowskis kontrakt med Borussia Dortmund går ut etter neste sesong, og polakken ser ut til å ha bestemt seg for ikke å skrive under en ny avtale. Nå har Borussia Dortmund sett seg ut Edin Dzeko som rett mann til å erstatte spissen.
(Metro)

Sebastien Corchia har imponert på høyrebacken til Sochaux i Frankrike denne sesongen. Andre Villas-Boas har fått med seg 22-åringen sin suksess og ønsker å hente franskmannen til sommeren. Da må han trolig ut med åtte millioner pund og får konkurranse av AC Milan, Juventus og Paris Saint-Germain.
(Talksport)

Tottenham skal også være interessert i å hente Bruno Martins Indi fra Feyenoord. 21-åringen er verdsatt til rundt 5,5 millioner pund og kan spille både midtstopper og venstreback.
(Daily Mail)

Wolverhampton har ikke vunnet én eneste kamp i Championship etter at Ståle Solbakken forlot jobben som manager. Nå står klubben i fare for å rykke ned til League One. Problemet er at ingen av spillerne har lønnskutt i kontraktene sine ved nedrykk, og klubben står dermed i fare for å gå på en real økonomisk smell.
(Telegraph)

De siste ukene har det versert rykter i Italia om at Fabio Capello kommer til å ta over jobben som Chelsea-manager etter Rafael Benítez. Nå går den tidligere England-sjefen ut og avviser at dette medfører riktighet.
(Independent)

Heung-Min Son har scoret ni mål for Hamburg i Bundesliga denne sesongen. Nylig avslo sørkoreaneren å signere ny kontrakt med klubben, og 20-åringen jaktes nå av flere storklubber. Både Tottenham og Arsenal er blant dem.
(Daily Express)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'o2a0mqp6dsvj1xhjjinmdmglx', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-o2a0mqp6dsvj1xhjjinmdmglx', 'eplayer14');
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken