Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Manchester United skal selge spillere for 60 millioner pund!

Ny dag, mer sladder fra overgangsmarkedet, til tross for at det er litt stille i påsken. Her er Premier League-ryktene vi fant tirsdag.

Manchester United planlegger å rydde på lageret når sesongen er over, og skal ha et mål om å selge spillere for 60 millioner pund, skriver Caugtoffside. Det kan bety Old Trafford-exit for spillere som Nani, Anderson, Antonio Valencia, Javier Hernandez og Anders Lindegaard. Det går mot spennende tider for United-fansen!

Mandag skrev vi i ryktebørsen at Barcelona skal være ute etter Manchester City-spiss Sergio Agüero. Nå rapporteres det at La Liga-rivalene Real Madrid har kastet seg inn i kampen. Den spanske giganten skal enten tilby Karim Benzema eller Gonzalo Higuain som en del av en avtale.

West Ham og Fulham skal være i drakamp om Wilfried Bony, som er verdsatt til 15-millioner pund. Angrepsspilleren har scoret 26 mål for Vitesse Arnhem denne sesongen, noe som gjør at 24-åringen er toppscorer i Nederland.

Chelsea-kaptein John Terry hevdes å toppe Fenerbahces ønskeliste. Terry har ett år igjen av kontrakten, og skal etter sigende være mest interessert i å vente litt før han bestemmer seg for hva fremtiden innebærer.

Arsenal, Chelsea og Manchester City jakter Birminghams 17 år gamle Koby Arthur. Spissen er sett på som et av de største talentene på balløya.

Bayern Munchen skal være i førersetet i kampen om Liverpools Luis Suarez. Også Juventus og Barcelona skal være ute etter den kontroversielle spissen.
Les mer om dette her.

Manchester United skal være ute etter en ny keeper, ettersom Anders Lindegaard vurderer andre klubber i jakten på spilletid. Nå skal United ha Stoke-keeper Asmir Begovic på ønskelisten. United skal ha hatt speidere på plass under Bosnias 3-1-seier mot Hellas på fredag, og kjenner ham godt fra før i Premier League.

Arsenal jakter forsterkninger foran neste sesong, og nå skal Valencia-spiss Roberto Soldado være på Arséne Wengers notatblokk. Arsenal skal også ha prøvd å kjøpe Soldado for 20 millioner pund i januar, men denne gangen skal londonklubben være villige til å by langt mindre for å få i havn en avtale.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Metro , talkSPORT.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken