Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Det går mot en svært interessant sommer.

Denne utgaven av Nettavisens ryktebørs starter i dag med å sitere Jan Åge Fjørtofts twittermelding fra tirsdag kveld:

«Guardiola til Bayern. Götze til Bayern. Falcao til Monaco. Jeg har på følelsen av at engelske klubber snart kommer til å kjøpe STORT».

Vi håper han får rett, og begynner med dagens saftigste rykte:

Liverpool skal ifølge vanligvis godt informerte The Telegraph være klare til å avslå et bud på 40 millioner pund fra Real Madrid på Luis Suarez. ESPN melder det samme. De hevder Real Madrid allerede har vært i kontakt med Suarez-agent Pere Guardiola (Peps bror) for å sjekke mulighetene for en Suarez-overgang.

Manchester United skal være i sluttforhandlinger med PSV om en overgang for den sentrale midtbanespilleren Kevin Strootman. Han skal koste United rundt 18 millioner pund. PSV-trener Dick Advocaat innrømmer at Strootman har mye å tjene på å forlate klubben.

- For PSV er det best om han blir, men for Kevin er det best om han drar, er Advocaat sitert på.

Tottenham skal ha åpnet forhandlinger med Barcelona angående David Villa. 31-åringen er åpen for et klubbskifte, men det spørs om Tottenhams makspris på 10 millioner pund er nok til å kjøpe ham fri fra den spanske giganten. Spurs ryktes også å ha fornyet sin interesse i 23 år gamle Leandro Damiao, som klubben har hatt i kikkerten over flere år.

I Nord-London sitter Arsenal-sjef Arséne Wenger og vurderer et bud på Lyons midtbanespiller Clement Grenier. 22-åringen har scoret fire mål på sine siste syv kamper i Ligue 1.

Chelsea-keeper Thibaut Courtois har nå gått ut og sagt at han ønsker ett år til på lån i Atletico Madrid, før han reiser til London for å konkurrere med Petr Cech.

Aston Villa skal ha tilbudt Andreas Weimann en lønnsforhøyelse i håp om å beholde ham flere sesonger. Klubber som Newcastle, Sunderland og Norwich skal alle være ute etter den lovende 21 år gamle spissen.

Gazetta skriver i dag at Chelsea har kontaktet Napoli angående Edinson Cavani. Spissen har nylig fått Rafael Benitez som ny manager, men det spørs hvor mye det har å si når storkanonene tar frem sjekkheftet.

Chelsea skal også ha lagt ut følere på Zenit-spiller Hulk, som ofte har blitt koblet til klubben.

Malagas playmaker Isco innrømmer at han ønsker å bli med Malaga-trener Manuel Pellegrini til chilenerens nye klubb, som etter alt å dømme blir Manchester City, skriver Sky Sports.

- Han har vært som en fotball-far for meg, og jeg vet at han liker meg. Jeg ønsker å fortsette å jobbe sammen med ham, for han gir meg masse selvtillit, sier Isco.

Vi tar også med et rykte om en nordmann denne gangen, selv om det ikke er Premier League:

HTML EMBED

Gareth Bale-sagaen fortsetter også med samme kraft:

HTML EMBED

Liverpool fortsetter å kobles til forsvarsspillere, og de samme navnene går igjen:

HTML EMBED

Arsenal skal også nærme seg en overgang med Yaya Sanogo. For dere som spiller FM, her snakker vi om et potensielt kanonkjøp:

HTML EMBED

Til slutt:

Caughtoffside treffer ikke alltid med ryktene sine, men de bidrar med mye artig lesestoff for oss fotballfans. I dag har de lagt ut en artikkel der de lister opp én spiller hver enkelt klubb i Premier League bør kjøpe i sommer. Den finner du her.

Bidra gjerne med dine egne tips til spillerkjøp i kommentarfeltet nederst.

Ha en fin dag!

P.S: Meld deg inn i Nettavisen-sportens Facebook-gruppe og få mer Premier League-stoff. Vi lover blant annet en saftig dekning av sommerens overgangsvindu og flere spennende konkurranser.

Kilder: BBC, Caughtoffside, Sportinglife, Sky Sports, The Independent, The Guardian, Daily Mail, Express.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken