Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

José Mourinho er på spissjakt.

José Mourinho har fått med seg nyheten om at Christian Benteke vil bort. Nå vil portugiseren legge inn et bud og hente belgieren til Chelsea.
(Telegraph)

Samtidig melder en annen kilde at Mourinho er klar til å by 40 millioner pund for å få Luis Suarez til Stamford Bridge. Chelsea har mislyktes i kampen om blant andre Radamel Falcao og Edinson Cavani.
(Daily Mirror)

Også David Moyes er ventet å foreta seg noe på overgangsmarkedet snart. Everton regner med at klubben vil motta et nytt bud på Leighton Baines snart.
(The Guardian)

Norwich har for andre gang avslått et Chelsea-bud på keeper John Ruddy. Kanarifuglene skal likevel ha pekt ut Celtics Fraser Foster som erstatter hvis Ruddy skulle forsvinne.
(Daily Express / The Sun)

Gareth Barry frykter han ikke er med i planene til Manchester Citys nye manager, Manuel Pellegrini. Midtbanemannen skal være i samtaler med Arsenal om en overgang.
(Daily Star)

Alan Pardew vil betale 6 millioner pund og Steven Taylor for å hente Loic Remy fra Queens Park Rangers. London-klubben rykket ned forrige sesong, til tross for å ha hentet inn en haug med forsterkninger.
(Daily Mirror)

Manchester City intensiverer jakten på Fiorentinas Stevan Jovetic, som har en utkjøpsklausul på ca 27 millioner pund. Også Arsenal, Chelsea og Liverpool har vist interesse for playmakeren.
(The Sun)

City skal også ha ønsket å hente Pepe fra Real Madrid, men Carlo Ancelotti ønsker ikke å selge den portugisiske midtstopperen.
(Independent)

Barcelona ser på David Luiz som en perfekt erstatter for Carles Puyol og har lagt inn et bud verdt 30 millioner pund for brasilianeren. Chelsea er imidlertid ikke interessert i å selge, uansett pris.
(Daily Mail)

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken