Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Manchester United og Real Madrid jakter på Gareth Bale.

Daniel Levy kommer til å gi etter og la Gareth Bale forlate Tottenham til fordel for Real Madrid hvis den spanske storklubben tilbyr 85 millioner pund og en spiller for waliseren. Fabio Coentrao og Angel Di Maria skal være aktuelle.
(Daily Mail)

Også Manchester United er fremdeles interessert i å hente Bale og vil kaste seg inn i kampen dersom Tottenham er villig til å selge i sommer.
(Daily Mirror)

Arsene Wenger er ikke villig til å by mer enn 40 millioner pund for Luis Suarez, selv om det betyr at overgangen går i vasken.
(Daily Mirror)

Cesc Fabregas' agent har gått ut og fortalt at det ikke er aktuelt for hans klient å forlate Barcelona i dette overgangsvinduet. Midtbanespilleren skal også ha fortalt nære venner at han ikke vil til United.
(Metro/The Sun)

Chelsea gjør det klart at det ikke er aktuelt å selge David Luiz i sommer, etter at det begynte å gå rykter om at Bayern München kommer til å legge inn et bud verdt 34,5 millioner pund for 26-åringen.
(The Telegraph)

Wayne Rooney ønsker seg fortsatt bort fra Manchester United. En samtale med 27-åringen står høyt oppe på David Moyes' liste over gjøremål når han og resten av United-troppen returnerer fra Asia.
(Daily Mail)

Steaua Bucharestis Vlad Chiriches har tidligere denne sommeren blitt koblet til både Roma og Milan. Nå har Tottenham kastet seg inn i kampen om den 23 år gamle midtstopperen.
(TalkSport)

José Mourinho vil mer enn gjerne gjenforenes med Didier Drogba. Portugiseren ser på Drogba som en viktig del av klubbens historie og ønsker 35-åringen velkommen tilbake til Stamford Bridge, enten som trener eller spiller.
(Express)

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken