Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Hevder Liverpool og Tottenham jakter denne mannen.

Skal vi tro Daily Star planlegger både Liverpool og Tottenham å legge inn bud på Barcelonas 21 år gamle midtbanespiller Sergi Roberto. Den engelske avisen skriver at budene vil ligge på nærmere 17 millioner pund.

26-år gamle Fernando spiller til daglig i portugisiske Porto, men i januar kan han fort bli å se i England, nærmere bestemt Liverpool, melder TalkSport. 26-åringen skal nemlig være på ønskelisten til Everton. De blåkledte fra Liverpool kan imidlertid vente seg hard konkurranse fra Napoli om spillerens signatur.

Yohan Cabaye virket svært ivrig etter å forlate Newcastle allerede i sommer da Arsenal viste interesse. Men overgangen ble det ingenting av og 27-åringen er for lengst tilbake på banen for the Magpies. Nå er det imidlertid den italienske serielederen, Roma, som ønsker franskmannens tjenester, melder Evening Chronicle.

Saido Berahino har vært imponerende for West Bromwich i det siste, og ryktene vil nå ha det til at han fort blir kalt inn i Roy Hodgsons neste landslagstropp. Monaco virker å ha fått med seg 20-åringens prestasjoner for banen, for ifølge Daily Mirror skal Ligue 1-klubben være svært interessert i å hente ham.

Arsenal har fått en fantastisk start på årets sesong og leder for øyeblikket Premier League. London-klubben skal være klare på at de ønsker å ha med seg Arsène Wenger videre som manager, men franskmannen har utsatt signeringen av en ny kontrakt fram til klubben kvalifiserer seg videre fra gruppespillet i Champions League, skriver Daily Mail.

José Mourinho skal ha fått beskjed av sine speidere å hente Inter Milan-talentet Pedro Delgado. Den offensive midtbanespilleren signerte en treårskontrakt med Inter i sommer, skriver The Mirror.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken