Arsenal-forsvarer Thomas Vermaelen kan være på vei til russisk fotball. Daily Mail hevder at den 28 år gamle belgieren har vekket interesse fra Zenit St. Petersburg. Ettersom det russiske overgangsvinduet ikke er stengt enda, kan belgieren fremdeles signere for Zenit. Han vil i så fall bli lagkamerat med landsmann Axel Witsel i den russiske storklubben.

Manchester United har handlet fra Sporting Lisboa før, og de ser ut til å gjøre det igjen. Både Nani og Cristiano Ronaldo kom fra den portugisiske klubben. William Carvalho kan, ifølge Metro, være nestemann inn portene på Old Trafford.

Vi meldte i går at Ole Gunnar Solskjær ønsker seg Juan Cala på free transfer, etter at spilleren avbrøt kontrakten med Sevilla. Nå ser det ut til at Solskjær og co. må betale Getafe en million pund dersom de ønsker å gjennomføre overgangen. Cala skal nemlig ha hatt en avtale om å gå til den spanske hovedstadsklubben, melder Daily Mirror.

Newcastle er kvitt Joe Kinnear. Det åpner for at Alan Pardew selv kan kjøpe de spillerne han ønsker. Lyon-spiss Bafetimbi Gomis har vært blant Pardews overgangsmål. Nå mener Talksport å vite at angriperen har bestemt seg for å bli i Ligue 1 likevel.

Aston Villa-manager Paul Lambert har vært i hardt vær, men etter bedre resultater den siste tiden ser det nå ut til at 44-åringen skal nærme seg å få ny kontrakt hos Birmingham-klubben. Det er Daily Telegraph som forteller dette.

Rio Ferdinands beste dager ser ut til å være over. Daily Mirror forteller likevel at David Moyes har planer om å inkludere midtstopperen i hans planer i Manchester United.

Dagens siste rykte går til Chelsea-fansen. Trioen John Terry, Frank Lampard og Ashley Cole må ifølge Metro smøre seg med tålmodighet, hva angår nye kontrakter med London-klubben. Klubben skal ha bestemt seg for at spillerne må bevise fram til april at de fortjener forlengelse av deres nåværende avtaler med klubben.