Nettavisen skrev mandag at den spanske avisen as.com hevder at City har satt seg som mål å hente Lionel Messi i løpet av sommeren. Tirsdag skriver en engelsk tabloid at dette stemmer, og at Premier League-klubben er villig til å betale rekordhøye 1,64 milliarder norske kroner for Barcelona-stjernen (Daily Express).

Bayern Münchens Thomas Muller er ønsket av Manchester United, og spissen har fått beskjed fra sin tyske klubb at han kan komme til å få dra, men han må spørre først (Daily Mail).

Liverpool rotet mest sannsynlig bort ligagullet i går, og må holde tritt med de styrtrike gigantklubbene på overgangsvinduet i sommer hvis de skal klare å komme sterkere tilbake neste sesong. Siste nytt er at Merseyside-klubben vil hente Sporting Lisboa-spiller Marcos Rojo. Prisen for forsvarsspilleren skal være 250 millioner kroner (Metro).

Swansea-spiller Wilfred Bony jaktes av flere klubber, og nå har også tyske Borussia Dortmund meldt sin interesse (Daily Mirror).

Både Ashley Cole og John Terry kan ha spilt sine siste kamper på Stamford Bridge. Begge spillerne står uten kontrakt med Chelsea etter sesongen, og ingen av dem har fått garantier for at de er ønsket med videre av José Mourinho (Daily Telegraph).

Andre tabloider hevder imidlertid at Terry skal ha blitt enig med klubben, men at ukeslønna på 1,6 millioner kroner vil bli halvert (Daily Star).

Cole skal på sin side være klar for å forlate London-klubben, og er ønsket av de internasjonale storklubbene Real Madrid, Paris St. Germain og LA Galaxy (Evening Standard).

Everton ønsker seg underskriften til Valenia-spiller Carles Gil, men den spanske klubben nekter å selge 21-åringen, som er ferdig med sitt låneopphold i Elche etter sesongen (Talksport).

Barcelonas Cristian Tello sier at han ikke ønsker å fortsette karrieren i den spanske storklubben dersom Gerardo Martino fortsetter som manager, og 22-åringen kan dermed forsvinne til Premier League. Både Liverpool, Tottenham og Arsenal er interesserte i spissen (Daily Express).

Arsenal vil ikke tilby svenske Kim Kallstrøm en kontrakt etter at låneoppholdet hans på Emirates Stadium snart er over (Sun).

Tottenham skal nå ønske seg Everton-manager Roberto Martinez som erstatter for Tim Sherwood (Daily Star).

Louis van Gaal vil gi Ryan Giggs en viktig trenerrolle i klubben dersom han får jobben som United-manager (Guardian).

Vincent Kompany innrømmer at han har spilt i smerter den siste tiden, men at han gjør alt for at City skal sikre ligagullet (Daily Mail).

Ryan Giggs planlegger å bruke seg selv på banen i Uniteds siste hjemmekamp for sesongen tirsdag (The Irish Times).

Jack Wilshere vil starte Arsenals siste kamp for sesongen, etter to måneder på benken med brukket for, for å bevise at han er klar for Englands VM-tropp (Daily Mirror).

Manchester City vil ikke godta UEFAs sanksjoner mot dem, etter å ha brutt prinsippene i Financial Fair Play (Times).

Hull-manager Steve Bruce er imponert over sin egen keeper, Allan McGregor, som har klart å komme tilbake etter en alvorlig leversykdom, og kan bli klar for FA cup-finalen mot Arsenal neste uke (Daily Telegraph).

Mourinho vil hente tilbake Thibaut Courtois fra sitt låneopphold i Atlético Madrid (AS).

Louis van Gaal vil hente flere spillere fra Bundesligaen til United dersom han får managerjobben, og har nå også skrevet opp navnet til Bayerns Arjen Robben på handlelista (Bild).