Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Sjekk hvem som vil kjøpe Mario Balotelli.

Det er kanskje Chelsea som leder Premier League for øyeblikket, men det de fleste likevel snakker om er Liverpools Mario Balotelli. Akkurat som da han var i Manchester City for noen år siden, lyser rampelyset på italieneren.

Etter en dårlig start på sesongen har Balotelli allerede blitt koblet bort fra Liverpool. Nå melder nettstedet Fichajes, som igjen er gjengitt av Metro, at Serie A-klubben Napoli ønsker å hente 24-åringen i januar.

Liverpool på sin side kobles igjen med stortalentet Zakaria Bakkali. PSV-spilleren var i sommer etter sigende nær en overgang til Atletico Madrid og han ble også koblet heftig med Anfield-klubben. Nå skal også Chelsea, Arsenal og Manchester United være med i kampen om 18-åringen. Bakkali skal angivelig ha nektet å skrive under på en ny kontrakt med PSV.

Harry Kane har stadig tatt steg i Tottenham og nå har andre klubber fått øynene opp for unggutten. Southampton skal stå klar med et bud på 10 millioner pund for 21-åringen.

Arsenal ryktes igjen å være favoritt til å hente Mats Hummels fra Borussia Dortmund. Manchester United skal viss nok ha mistet interessen, skriver Daily Star.

United-assistent Ryan Giggs skal ha vært på plass i Tyrkia for å se nærmere på spissen Abdul Majedd Waris. 23-åringen imponerte mange under sommerens VM og han spiller til daglig for Trabzonspor i Tyrkia.

Juventus-direktør Giuseppe Marotta uttaler at Radamel Falcao hadde mer lyst til å signere for Juventus enn United. Spissen er i Old Trafford-klubben på lån fra franske Monaco.

Sami Khedira er en ettertraktet mann og nå skal Manchester City for alvor ha trappet opp jakten på tyskeren. Både Chelsea, Arsenal og Manchester United har tidligere blitt koblet med midtbanemannen til Real Madrid.

Vi avslutter med at Wayne Rooney, ifølge The Sun, skal ha pådratt seg en skade på trening og dermed kan 29-åringen gå glipp av byderbyet med Manchester City søndag.

Kilder: BBC, Metro, Fichajes, The Sun, Daily Star, London Evening Standard, Daily Mirror, Faily Express.

Kommentarer til denne saken