Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier Leauge-rykter

David Moyes tviholder på denne unggutten. Men hva skjer med Uniteds Anderson?

* Sexskandalene i Chelsea vil som kjent ingen ende ta. John Terrys historie har gått verden over for lengst, men nå er det Ashley Cole som får merke den britiske pressen.

Og vel enda viktigere: Presset fra Chelsea-styret. Venstrebacken skal være så irritert over behandlingen han får i klubben etter at utroskapen til kona ble offentliggjort, at 29-åringen vurderer å gi seg i Chelsea. En mer detaljert versjon av Cole-saken kan du lese her!

* I gårsdagens rykter kom det fram at både United, City og Chelsea jakter Benficas Angel di Maria. Nå er det londonklubben som skal stå først i køen for å sikre seg vingen i en overgang verdt 400 millioner kroner.

* Evertons Jack Rodwell er allerede kjent som et av de største talentene på balløya. Flere av gigantene sikler etter unggutten, men manager David Moyes sier nå klart fra at Rodwell ikke skal noen steder.

- Hjemmet til Jack er Goodison Park, sier Moyes.

Les også: Tevez forventes å være tilbake til Chelsea-kampen

* Joe Hart er for tiden på utlån til Birmingham fra Manchester City. Birmingham-manager Alex McLeish er svært så fornøyd med sisteskansen, og jobber for tiden med en avtale med City om å få låne Hart også neste sesong.

Men nå kan den låneavtalen gå i vasken. West Ham har nemlig meldt seg på i jakten om sisteskansen siden londonklubbens sisteskanse Robert Green muligens forlater porten på Upton Park til sommeren.

* Tottenham er på talentjakt om dagen. Harry Redknapp vil nå hente 16 år gamle Emmanuel Mbola fra den armenske klubben Yerevan.

* Det går vel ikke an å synes annet en synd på Portsmouth om dagen. Jumbo i Premier League og et regnskap overfylt med røde tall. Klubben står på kanten av stupet og kan få den tvilsomme æren av å bli den første Premier League-klubben som blir satt under administrasjon.

Et sørafrikansk konsern var nær på å ta over klubben mandag, men slik skulle det ikke gå. Konsernet fikk ikke bevist at de hadde god nok økonomi til å hanskes med klubbens solide gjeld på 700 millioner kroner.

På treningsfeltet er også kokepunktet nært. Jamie O'Hara og Michael Brown skal ha gått i tottene på hverandre på mandagens trening etter en hårreisende takling av førstnevnte.

Les også: Ronaldo gir seg i 2011

* Den tidligere Football League-styreformannen Keith Harris har anbefalt United-fansen om ikke å gå på kamper og ikke kjøpe klubbeffekter for å sørge for at Malcom Glazer blir tvunget til å selge klubben. Harris skal stå klart med et bud på ti milliarder norske kroner for å overta styringen av klubben.

* Tirsdag finner Tottenhams skadeforfulgte lynving Aaron Lennon ut om hans drøm om å spille i sommerens verdensmesterskap i Sør-Afrika lever. Torsdag skal lyskeskaden hans inspiseres av et legeteam. 22-åringen har ikke spilt for hvittrøyene så langt i år, og fikk seg en ny knekk under lørdagens trening da unggutten måtte gi seg tidlig.

* Villamanager Martin O'Neill planlegger å reise tidlig til London for å forberede seg til søndagens ligacupfinale mot Manchester United. Allerede onsdag forventes det at Birmingham-laget tar turen til London.

* Manchester Uniteds Anderson innrømmer at han vurderer sin fremtid på Old Trafford etter at midtbanespilleren skal ha utviklet en isfront til mektige Sir Alex Ferguson. Anderson har fått minimalt med spilletid den senere tid.

* Rapporter fra hollandske medier tilsier at Russland-manager Guus Hiddink får trekke seg tidligere som manager for russerne for å trene Elfenbenskysten i VM i Sør-Afrika. Deretter vil Hiddink ta over som sjef for det tyrkiske landslaget 1. august.

Kilder: BBC, Daily Mirror, The Sun og Daily Mail.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken