Gå til sidens hovedinnhold

Tjen gode penger på Frisk Asker

Norsk Tipping har odds i toppklasse på et revansjesugent Frisk Asker tirsdag kveld, og vi tar også med en frekk borteseier til Ipswich på kupongen.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Flott hjemmeodds
Comet vant den første semifinalekampen i Halden med 5-4 etter forlengning. De har imponert så langt i sluttspillet, og slo ut sterke Sparta i kvartfinalen etter å ha ligget under med 0-2 i kamper. Frisk Asker hadde små problemer med å slå ut Furuset i sin kvartfinale. Seriemesteren har imponert alle denne sesongen, og de har flere typiske matchvinnere som de fleste andre lag mangler.

Begge lagene er klart sterkest hjemme, og vi tror det kommer til å avgjøre de fleste kampene i denne semifinaleserien. Vertene står til nå med knallsterke 21-1-3 på egen is, og Comet har måttet reise hjem med tap begge gangene de har gjestet Askerhallen. Trolig står det 1-1 i kamper etter kveldens oppgjør, og 1,65 er blant det beste som tilbys.

Barnsley i bakrus?
Barnsley slapp bombe nummer to for sesongen da Chelsea ble slått lørdag. Ny jubelkveld i går, da Cardiff ble trukket som motstander i semifinalen. Tre poengdelinger på rad i serien, 0-1-tap for Norwich i den første kampen etter triumfen på Anfield. Sterke 9-7-2 på hjemmebane holder laget fire poeng over nedrykk. Tre spillere har status som usikre.

Ipswich, som vant årets 11 første på eget gress, har nå snudd trenden. Kun vunnet én av de seks siste på hjemmebane, 2-2-0 på de fire siste bortekampene. Få fravær i troppen, stiller trolig uforandret fra sist.

Nærliggende å tro at Barnsley fortsatt har kampen og feiringen fra lørdag i beina og hodet. Vi tror Ipswich benytter anledningen til å ta tre viktige poeng i kampen om en play off-plass, og krysser av for konkurransedyktige 2,35.