Gå til sidens hovedinnhold

Tjen penger på RBK

Gårsdagens dobbel på oddsen satt som et skudd til hele 7,56 ganger innsatsen. Sjekk kveldens anbefalte spill her!

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Bunnsolide på eget gress
Søgne ligger på sjetteplass med 32 poeng, mens Tveit ligger to poeng bak. Søgne tapte sist borte mot serieleder Vindbjart, men det er hjemme de tar nesten alle sine poeng. Kruttsterke 9-0-1 på eget gress til nå. Tveit slo til med en sterk borteseier mot godtgående Giv Akt sist, men hadde før det tapt tre av de fire siste kampene. 5-1-4 på fremmed gress. Vi holder hjemmesterke Søgne som klare favoritter, og 1,70 kan forsøkes med noen kroner.

Varter opp med ny maktdemonstrasjon
Champions League-kvalifisering. RBK er i ferd med å se muligheten til gull i Tippeligaen ryke, men kan allerede forberede seg på en spennende og innbringende vinter. Vant bortemøtet 3-0, og er i praksis klare for avansement. Hadde samme ”pliktløp” i returen etter 3-1 borte over FC Astana i forrige kvalifiseringsrunde, og vartet da opp med hele 7-1. Stiller med hele den afrikanske trioen fra start. Tampere var nær scoring ved flere anledninger i den første kampen, og fremsto langt bedre enn resultatet skulle tilsi. Topper tabellen i Finland, vunnet to kamper med 3-0 og 4-1 siden forrige møte. Imponerte med 1-0-seier i begge kampene mot Levski Sofia forrige runde.

Rosenborg har gått på noen smeller mot svake lag i NM, men viser normalt høy grad av profesjonalitet og offensiv vilje når kamper er avgjort på forhånd. Klar H, vi stoler på at hjemmeseieren blir med minst to mål.

Avslutter måltørken på hjemmebane
Ligacup. Newcastle har fem poeng etter tre spilte kamper i Premier League, seieren kom mot Bolton i premieren. Har spilt én kamp mindre enn de fleste andre lagene i serien, flere spillere trenger dessuten kamptrening etter lange skadeavbrekk. Kan derfor komme til å stille omtrent som i en seriekamp. Har dessuten ikke funnet nettmaskene de fem siste hjemmekampene, og skylder fansen noe å juble for her i kveld.

Gjestene med tap, uavgjort og seier i den rekkefølgen så langt i Championship. Slo habile Plymouth på hjemmebane i helgen. Mangler da Silva og Forster, som begge er utilgjengelige i denne turneringen. I tillegg er kaptein Reid uaktuell med skade.

Vi tror Newcastle tar seriøst på dette, vi går for en hjemmeseier med handicap til 1,70.