Gå til sidens hovedinnhold

To 16-åringer pågrepet

Ytterligere en 16 år gammel gutt er pågrepet i forbindelse med drapet på Nancy Tavasan (18).

En gutt (16) er allerede pågrepet i forbindelse med drapet på svenske Nancy Tavasan. Mandag formiddag ble det kjent at ytterligere en person er pågrepet av politiet etter å ha vært i avhør søndag kveld.

Også den sist pågrepne er en 16 år gammel gutt, melder TT.

Les også: 16-åring pågrepet i Nancy-saken

Aktor Ulrika Åberg bekrefter at den pågrepne er en mann.

- Vi pågrep ham etter et langt avhør. Hva han har sagt eller eksakt hva han er mistenkt for, kommenterer jeg ikke, sier hun, melder Aftonbladet.

Ukjent relasjon
Hun ønsker heller ikk si hva slags forhold 16-åringen har til den drepte, og heller ikke om han kjenner 16-åringen som tidligere er pågrepet i saken.

Ingen av de pågrepne skal være mistenkt for å ha utført selve drapet, men er mistenkt for å ha hindret etterforskningen av drapssaken.

Tavsan ble funnet død ved en gangsti i Hjällbo like utenfor Göteborg ved 01.20-tiden natt til onsdag forrige uke. Hun var ille tilredt og livløs da hun ble funnet og døde senere på sykehuset.

Var ikke på festen
Tavsan var på vei hjem fra en fest da hun ble overfalt. Mannen som nå er pågrepet skal ikke ha vært på festen Tavsan forlot natt til onsdag.

Politiet tror at Tavsan ble drept med en istykkerslått flaske som ble funnet ved siden av henne. Flasken er sendt til analyse for å sikre spor fra gjerningsmannen.

16-åringen som ble pågrepet lørdag kom ifølge Göteborg-avisen GT i politiets søkelys etter at de sporet Nancy Tavsans mobiltelefon. Telefonen ble sporet til området der 16-åringen bor.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat