Gå til sidens hovedinnhold

To barn savnet etter trippeldrap

En åtte og gammel jente og hennes ett år eldre bror er savnet etter at barnas eldre bror, deres mor og hennes kjæreste ble funnet drept i hjemmet deres.

Amerikansk politi har satt inn helikopter og hunder i søket etter Shasta Groene (8) og hennes bror Dylan (9). Letingen konsentreres nå om et skogområde like i nærheten av hjemmet, som ligger i Coeur d'Alene i den amerikanske delstaten Idaho. Myndighetene sier de ikke aner hvor de to barna befinner seg, og at de står uten spor i saken, melder nyhetsbyrået AP.

Nabo varslet
Letingen ble satt i gang etter at barnas nærmeste familie ble funnet brutalt myrdet. I barnas hjem fant politiet likene av barnas mor, Brenda Groene (40), hennes kjæreste, Mark McKenzie (37) og barnas 13-årige bror Slade.

Politiet gjorde det makabre funnet etter at de mandag kveld ble varslet av en nabo, som hadde vært i nærheten av huset, og oppdaget at noe var galt. De tre likene bar preg av skader, men dødsårsaken er foreløpig ikke offentliggjort. Politiet er imidlertid sikre på at det dreier seg om drap.

33-åring etterlyst
Shasta og Dylan møtte ikke på skolen mandag, noe som gir politiet grunn til å tro at de var blitt bortført tidligere. Barnas foreldre var skilt, og de bodde sammen med sin mor og hennes nye kjæreste. Faren er sjekket ut av saken, men politiet søker en annen mann, Robert Roy Lutner (33), som betegnes som «interessant».

- Han er foreløpig bare en person som er interessant, og som vi ønsker å komme i kontakt med, opplyser politimannen Ben Wolfinger.

- Vi vet at han var i huset søndag kveld. Han er kanskje vår beste kilde til informasjon, men vi har litt vansker med å komme i kontakt med ham for øyeblikket.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken