Gå til sidens hovedinnhold

To drapssiktede i varetekt

Den tredje siktede for drapet i Søndre Land sitter fortsatt i avhør. Lørdag ble den drepte identifisert.

De to mennene på 30 og 33 år som er siktet for å ha drept mannen som ble funnet død i en låve i Søndre Land ble lørdag varetektsfengslet for fire uker, de to første ukene med fullstendig isolasjon. Den tredje siktede, en kvinne på 51 år, sitter fortsatt i avhør hos politiet.

- Jeg kan ikke si noe hva som har kommet fram i avhørene, men ingen har tilstått å være innblandet i drapet, sier politiinspektør Ketil Myhre i Vestoppland politidistrikt til Nettavisen.

Begge de to mennene har samtykket til varetektsfengsling, mens kvinnen har motsatt seg dette. Søndag vil politiet ta stilling til om hun likevel skal framstilles for varetekt, ifølge oa.no.

Lørdag ettermiddag har den drepte blitt formelt identifisert, men politiet vil ikke gi opplysninger om hvem han er utover at det dreier seg om en mann. Ifølge VG dreier det seg om en mann i 30-åra.

I helga fortsetter politiets arbeid med å sikre tekniske bevis på åstedet, i tillegg til de fortsatte avhørene av den siste av de tre siktede. Ifølge Myhre jobber politiet ut fra en bestemt teori om hvordan drapet skjedde.

- Ja, vi har en teori, men det kan jeg ikke si mer om nå, sier Myhre.

De tre siktede bodde sammen på småbruket i Søndre Land der drapet skjedde.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå