Gå til sidens hovedinnhold

To menn knivstukket i natt

En 27 år gammel mann er alvorlig skadd etter at han ble stukket i ryggen av en ukjent gjerningsmann i Stavanger. I Oslo er en 24-årig kvinne arrestert etter å ha knivstukket en mann.

Politiet vet lite om omstendighetene rundt knivstikkingen i Stavanger. Mannen ble stukket i ryggen og er innlagt på intensivavdelingen på Stavanger Universitetssykehus.

- Fornærmede er på sykehus. Han er alvorlig skadet, men tilstanden er stabil, sier Tormod Rostøl ved Rogaland Politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ingen pågrepet
Politiet i Stavanger ble varslet om hendelsen litt før klokken 22 fredag kveld. Ingen er pågrepet, og ingen navngitte personer er mistenkt for knivstikkingen.

- Saken er under etterforskning, men vi vet foreløpig ikke noe mer om hva som er årsaken til knivstikkingen. Ingen er heller pågrepet for ugjerningen, opplyser vaktleder ved Stavanger politistasjon, Lars Prestnes, til TV 2 Nettavisen lørdag morgen.

Ikke livstruende
Heller ikke forholdene rundt knivstikker-episoden i Oslo har politiet bragt på det rene.

- En 24 år gammel kvinne er arrestert for å ha knivstukket en 31-årig mann på Torshov. Han er sannsynligvis hennes kjæreste, sier operasjonsleder Wenche Borthen.

Ullevål Universitetssykehus opplyser natt til lørdag at mannens skader ikke er livstruende.

Vaktleder ved Grønland politistasjon, Peder Thandstad, bekrefter dette lørdag morgen.

- Mannen har kun blitt påført noen småkutt i en skulder. Kvinnen som er pågrepet er fortsatt hos oss. Det er foreløpig ikke avgjort når hun skal avhøres, eller hva som var bakgrunnen for knivstikkingen, sier Thandstad til TV 2 Nettavisen.

Politiet ble varslet klokken 22.05 fredag kveld.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken