Det norske U21-landslaget imponerte kraftig under europamesterskapet i Israel, som ble avsluttet tidligere denne uken.

De norske gutta kom til semifinalen, hvor de ble slått ut av Spania, som til slutt gikk helt til topps i turneringen.

Viktig brikke
Flere av de norske gutta imponerte voldsomt med sitt spill, og i etterkant av mesterskapet er to av våre gutter tatt ut på UEFAs All Star-lag etter turneringen.

Stefan Strandberg var en viktig brikke i det norske laget, og han ga mye juling til verdensstjernene som sto på motsatt banehalvdel.

Ørjan Nyland spilte en prikkfri turnering i mål for Norge.

Selv om Norge røk ut i semifinalen, kunne de reise hjem med edelt metall rundt halsen. For første gang siden 1999 deltok et norsk U21-landslag i et mesterskap, og det var andre gangen på rad de kunne reise hjem med bronsemedaljene.

Attraktive
Etter imponerende prestasjoner av det norske laget, har flere av spillerne fått oppmerksomhet av større klubber i Europa.

Strømsgodset-spiller Stefan Johansen blir sett på som Norges kanskje største talent for tiden, og etter godt spill i mesterskapet skal han stå på blokka til Everton-manager Roberto Martinez.

Fredrik Semb Berge skal være ønsket i Serie A-klubben Parma, etter at Odd-spilleren imponerte med sitt spill mot spillere fra større ligaer.

Flere norske spillere har uttalt i etterkant av mesterskapet at de kunne tenke seg nye utfordringer. Håvard Nilsen, som til daglig spiller i østerriske Red Bull Salzburg, har uttalt at han ønsker seg vekk fra Østerrike for å få mer spilletid.