Gå til sidens hovedinnhold

To på rad for Tiger

Tiger Woods gikk til topps i Dubai Desert Classic søndag. For andre turnering på rad vant han i omspill.

Sist helg var det Jose Maria Olazabal som måtte bite i den beinharde golfballen da Tiger Woods holdt nervene i størst grad under kontroll i Buick Invitational, turneringen der Henrik Bjørnstad fikk sitt definitive gjennombrudd med 10. plass. Søndag var det Ernie Els' tur i Dubai Desert Classic.

Omspill igjen
Verdensener Woods er i det hele tatt så godt som uslåelig når det er snakk om omspill. Tiger har vunnet sinnssyke 13 av 14 omspill han har deltatt i, enten det har vært på PGA-touren eller i Europa. Tiger Woods har spilt to turneringer i år. Han har vunnet begge. Og begge etter omspill.

Både Tiger og Ernie Els avsluttet turneringen på 19 under par, ett slag foran australske Richard Green, som faktisk ledet før det siste og avsluttende hullet. Men han avsluttet med bogey.

På det første omspillshullet havnet Ernie Els også i de samme trærne som Green gjorde på det 18. hullet, og da Els slo sitt andre slag i vannet, skulle det mye til å hindre Woods seieren.

Danske Anders Hansen og spanske Miguel Angel Jimenez endte på delt 4. plass.

Slet med svingen
Seieren var Tiger Woods' 64. i karrieren. Det var hans første i Dubai.

- Jeg slet ganske voldsomt. Jeg tenkte som så at jeg bare måtte gjøre ett eller annet for å holde meg inne i tetkampen. Både nærspillet mitt og svingen min fungerte dårlig. Jeg slo i hytt og pine. På en eller annen måte var jeg bare heldig i dag, sa en ydmyk Tiger til pressen etter seieren.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken