Nettavisen oppdaterer artikkelen.

Politiet opplyser at to personer er knivstukket på Råholt i Eidsvoll kommune lørdag kveld.

Klokken 21.43 meldte de på Twitter at gjerningsmannen var pågrepet i nærheten av Oslo Sentralstasjon.

– Vi fikk god hjelp av Oslo politidistrikt og har pågrepet én mann vi mener har tilknytning til knivstikkingen. Pågripelsen var helt udramatisk, sier operasjonsleder Øyvind Strømsborg i Romerike politidistrikt til Nettavisen klokken 21.50.

Den pågrepne ble etter pågripelsen fraktet til arresten i Romerike politidistrikt.

– Vi ønsker å avhøre den pågrepne, som er norsk statsborger, og tar sikte på å holde ham hos oss over natten. Etter det vet jeg ikke. Jeg kan heller ikke utelukke at vi pågriper flere i denne saken, sier operasjonslederen.

Politiet brukte store ressurser i jakten på de gjerningspersonene. Det ble brukt både helikopter og hundepatruljer i søket.

Nødetatene rykket også raskt ut til stedet, skriver Romerikes Blad, som første meldte om saken.

– Vi jobber på stedet nå. En person er flydd og en person er kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus. De blir begge betegnet som alvorlig skadd, sier operasjonslederen.

Strømsborg forteller også at flere vitner er kalt inn til avhør.

– Det er overveiende sannsynlig at gjerningsmannen har brukt kniv, noe mer vet jeg ikke nå, sier Strømsborg avslutningsvis.

Rb-fotograf Remi Presttun som er på stedet forteller at store områder på Råholt er sperret av.

– Det er ganske kaotisk akkurat nå. Det er mye politi, ambulanse og brannvesen i området. Politihelikopteret flyr over stedet, sier han