Gå til sidens hovedinnhold

Tøffere tider i Real Madrid

Real Madrids nye president Fernando Martin varsler at han vil kjøre en tøff linje mot overbetalte og underpresterende spillere.

Real Madrid er over hele fotballverdenen kjent for å ha verdens største stjerner i stallen - og for å underprestere og gi blanke i at fotball er et lagspill. Klubben har kjøpt inn spiss etter spiss mens trenerne har bedt om forsvarsspillere.

Nå skal det bli slutt på unotene, lover klubbens nye president Fernando Martin. De som ikke jobber for lagets beste, er ikke lenger velkomne i klubben, advarer Martin.

- Jeg vil ikke ha et lag med millionærer. Jeg vil ha et lag med vidunderlige idrettsmenn som jobber 24 timer i døgnet for å gjøre sitt beste for fansen, sa Martin ifølge Reuters under en pressekonferanse torsdag.

- De som tror at de kan bli i denne klubben uten å gjøre mer enn minst mulig, tar feil. De som vil slåss og svette for drakten, vet at de vil ha min og klubbens fulle støtte.

Real Madrid ligger på tredjeplass i Primera Division, ti poeng bak serieleder Barcelona. Hovedstadsklubben vant sist serien i 2003. I sommer kan det bli en del utskiftninger, hvis vi tolker Martins uttalelser korret.

- Jeg er ikke redd for å ta tøffe avgjørelse hvis folk ikke gir alt for Real Madrid.

Real Madrids forrige president, Florentino Perez, trakk seg mandag etter de siste par årenes dårlige resultater. Perez oppga spillernes manglende innsatsvilje som en av årsakene til at han sluttet.

- Jeg vil organisere en uavhengig kommisjon som skal evaluere spillernes innsats, samt deres sportslige og private oppførsel, sa Martin.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken