Gå til sidens hovedinnhold

Tøft for Fulham

Det er klar fordel Juventus før returkampen i Europaligaen.

JUVENTUS - FULHAM 3-1: Brede Hangeland var den eneste nordmannen i aksjon for engelske Fulham i bortekampen mot den italienske storklubben Juventus i Torino torsdag kveld.

Kampen var den første av to møter i Europaligaens åttedelsfinale, og før returkampen i London er det utvilsomt Juventus som må regnes som favoritt til å avansere til kvartfinalen.

Midtstopper Nicola Legrottaglie headet inn hjørnersparket fra brasilianeren Diego ni minutter ut i kampen på Stadio Olimpico, og den franske høyrebacken Jonathan Zebina la på til 2-0 drøyt midtveis i første omgang.

Over to minutter på overtid i første omgang satte David Trezeguet inn Juventus' tredje mål for kvelden. Nok en gang var det en corner fra Diego som skapte problemene for Fulham.

Trezeguet scoret ikke på sitt første forsøk, men fikk returen tilbake og fant nettmaskene på det andre forsøket.

Heldigvis - bokstavelig talt - hadde Dickson Etuhu redusert elleve minutter tidligere, da hans skudd fra hjørnet av straffefeltet gikk via Legrottaglie og i mål helt ved stolperoten, uten at den tidligere Arsenal-keeperen Alex Manninger hadde en sjanse til å stoppe ballen.

Dette bortemålet kan vise seg å bli svært viktig, ettersom det betyr at Fulham vil gå videre med 2-0 hjemme på Craven Cottage.

Se faktaboksen til høyre for resultater og kampfakta fra torsdagens kamper i Europaligaen.

Kommentarer til denne saken