Gå til sidens hovedinnhold

- Tok bedre vare på sjansene

Sveits' landslagstrener Jakob Kuhn mente det var marginer og en liten porsjon hell som avgjorde onsdagens landskamp i Sveits' favør.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): NORGE-SVEITS 0-2: På pressekonferansen sa en jovial og smørblid Kuhn at han var svært fornøyd med å kunne reise hjem med seier og selvtillit før høstens viktige VM-kvalifiseringskamper begynner.

- For oss var dette en viktig kamp. Vi møter Israel i vår neste VM-kvalifiseringskamp, et lag som er veldig likt Norge, siden de er sterke fysisk. Vi er veldig glade for å ha kunnet spille denne kampen, og for å ha vunnet den, sa Kuhn.

Han mente det var marginene som avgjorde onsdagens kamp i Sveits' favør.

- Vi tok bedre vare på sjansene våre enn det Norge gjorde. I 1. omgang spilte begge bra. I 2. omgang var vi litt heldigere og bedre enn Norge. Derfor scoret vi to mål. Jeg er fornøyd med kampen, sa landslagstreneren.

Det at Sveits brøt Åge Hareides ubeseirede rekke på Ullevaal under sitt virke som landslagstrener, tok Kuhn med som en slags bonus på kjøpet.

- Vi slo et lag som ikke har tapt på lenge. Jeg er ikke bare fornøyd med resultatet, men også måten vi spilte på, sier han. Kuhn var også tilfreds med at spillere som Tranquillo Barnetta og Hakan Yakin viste prov på en form i emning.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken