Gå til sidens hovedinnhold

Torres klar etter hjernerystelse

Chelseas manager regner med å bruke både Fernando Torres og Didier Drogba.

Fernando Torres fikk en smell i hodet under Spanias landskamp mot Italia tidligere denne uka. Det skal ikke ha noe å si for Chelseas møte med Stoke i første runde av Premier League-sesongen 2011/2012.

- Torres skal være ok i forhold til laguttaket mot Stoke. I går kunne han fremdeles ikke huske alle detaljer fra kampen eller før kampen, men han var tilbake i trening i dag og kan brukes, sier Andre Villas-Boas ifølge Chelsea offisielle nettside.

- David Luiz er definitivt uaktuell. Han har slitt med skade en stund nå og den vil nok holde ham ute i en uke til, tror portugiseren.

Både Torres og Drogba
Chelseas manager legger til at både Torres og Drogba mest sannsynlig vil få spilletid i premieren.

- Kanskje også Anelka, sier Villas-Boas.

- Sturridge er suspendert fra forrige sesong, men det er et par spisser som kjemper om den posisjonen. Vi lener mot 4-3-3 i starten. Det er den formasjonen vi har brukt i oppkjøringen, og vi har et par spillere som kjemper om plassen som midtspiss.

Andre Villas-Boas er fornøyd med at Chelsea spiller først på søndag, ettersom den siste uka av oppkjøringen har blitt forstyrret av landskamper. Det endelige laguttaket bestemmer han seg trolig for etter lørdagens treningsøkt.

- Veldig galt
Samtidig håper han at serieåpningen kan bidra til at situasjonen i London, og andre deler av England som har slitt med opptøyer den siste uka, normaliserer seg.

- Det er noe veldig, veldig galt når det når dette nivået av aggressivitet og kriminalitet. Politiet har gjort en betydelig og tung jobb med å rydde opp, mener portugiseren.

HTML EMBED
Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken