Gå til sidens hovedinnhold

Torres - Pedro vil lykkes i Premier League

Pedro: - Hvis jeg går, så går jeg med hevet hode.

Det er få som har fått føle så sterkt på kroppen som Fernando Torres hvordan det er å bli elsket og hatet i Premier League.

I Liverpool var han fantastisk og bøttet inn 65 mål på 102 kamper, men etter den kontroversielle overgangen til Chelsea ble det nedtur på nedtur for den spanske landslagsspissen.

20 mål på 110 kamper ble fasiten for London-klubben før han ble lånt ut til AC Milan og nå Atletico Madrid.

Det er altså få som vet like godt som Torres hva som er godt nok nok og ikke for Premier League og i den aneldning har han uttalt seg til Mirror om en eventuell overgang for Barcelonas Pedro til Manchester United.

- Han har ferdighetene du forventer av en spiller som har vært i Barcelona i så mange år, men han har også fantastisk arbeidsmoral, sier Torres.

De to har vunnet både EM og VM sammen med Spania.

- Det er en spiller som jobber hardt, han hjelper til deffensivt og han vil ikke bli borte i Premier League, tross at det spilles en annen type fotball enn i Spania. Han har alt som skal til for å lykkes, skryter Torres videre.

- Han er en god venn, og hvis han bestemmer seg for at Premier Lague er neste stoppested i karrieren, så er jeg sikker på at han vil gjøre det stort der.

For selv om alt ligger an til Pedro vil bli Manchester United-spiller i løpet av de nærmeste timene, så er det fortsatt noen detaljer som gjenstår.

- Jeg tror det blir svært vanskelig for han å forlate Barcelona, men jeg forstår at han vil spille regelmessig - spesielt når du har nådd en viss alder. Da må du være i en klubb hvor du spiller mye fotball, avslutter Torres.


United har forløpig drakt nummer ni ledig ...

Pedro vant supercupfinalen på tirsdag og uttalte seg følgende på spørsmål om Manchester United etter kamp:

- Det er fine utfordringer. I dag er jeg i her, (I Barcelona) og jeg er lykkelig. Hvis jeg går, så går jeg med hevet hode, sier Pedro.

Det kan ingen ta han på i hvert fall. Pedro avgjorde nemlig den vanvittige nimålskampen med sin scoring i ekstraomgangene på tirsdag.

Barcelona serieåpner i den spanske serien 23. august mot Athletic Bilbao, mens Manchester United spiller andre kamp i Premier League mot Aston Villa på fredag.

Kommentarer til denne saken