Gå til sidens hovedinnhold

Torres tror på seriegull

Liverpool-spissen er antakelig tilbake fra start mot Newcastle lørdag.

Følg Newcastle - Liverpool i vårt livesystem kl. 13.45

Liverpool behøver ikke å frykte sin gamle helt Michael Owen når de besøker Newcastle lørdag. Spissen ble skadet i låret i privatlandskamp for en drøy uke siden, og må stå over.

Steven Taylor ble også skadet i uken som gikk, i U-21-landskamp for England. Abdoulaye Faye, Stephen Carr, Claudio Cacapa, Celestine Babayaro og Damien Duff er andre navn på en lang og vond skadeliste.

Liverpools skadesituasjon ser lysere ut. Fernando Torres er skadefri og ventes å starte kampen. Daniel Agger er også med i troppen, men det er usikkert om han spiller fra start etter sitt langvarige skadeopphold.

Les også: Benitez i Liverpool-bråk

Torres frykter ingen lag for øyeblikket, og tror fortsatt på seriegull.

- Fra det jeg har sett så langt i England, behøver vi ikke frykte noe fra noen av våre gullrivaler. De er alle bra lag, med masse erfaring og mange veldig, veldig gode spillere, men det har vi også, sier Torres.

- Det viktigste for oss er at spillerne våre presterer opp mot sitt beste på jevnlig basis. De har av og til ikke prestert så godt som vi vet de kan. Derfor har resultatene vært ustabile, sier Newcastle-manager Sam Allardyce til BBC Sport.

Følg alle kampene i Premier League her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis