Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Denne mannen kan bli Arsenals nye juvel.

I Spania går det rykter om at Samuel Eto’o kan være på vei fra Barcelona til AC Milan. Og spekulasjonene blir ikke særlig mindre av at katalanerne nå blir linket med Arsenal-spissen Emmanuel Adebayor. Det spanske storlaget skal ifølge The Daily Star være villig til å punge ut den nette sum av 200 millioner kroner for å sikre seg den målfarlige togoleser. Samme avis hevder også at Barcelona vil gjøre alt i sin makt for å hente hjem Francesc Fabregas til sommeren. Midtbaneeleganten er som kjent et produkt av spanjolenes eminente ungdomsakademi.

Skulle Adebayor forsvinne ut porten på The Emirates, så har Gunners-manager Arsène Wenger allerede en erstatter i kikkerten. Franskmannen skal ha et godt øye til Real Madrids Klaas-Jan Huntelaar. 25-åringen skal viss nok ikke være fornøyd med livet i den spanske hovedstaden, til tross for at han ankom så sent som i januar.

Wenger ønsker også å styrke forsvaret til sommeren. Landsmannen Mamadou Sakho er regnet som et meget stort talent, og stopperen, som for tiden spiller for Paris St. Germain, blir sett på som en perfekt erstatter for omstridte William Gallas.

Også andre steder i London har man begynt å legge planene for neste sesong. Chelseas nye manager, Guus Hiddink, skal være interessert i å hente sin landslagselev Yuri Zjirkov til Stamford Bridge. Den russiske vingbacken spiller for tiden i CSKA Moskva i hjemlandet.

Tidligere Chelsea-manager Luis Felipe Scolari skal imidlertid ingen steder med det første. Ifølge The Daily Mirror ble brasilianeren tilbudt jobben som landslagssjef for Saudi-Arabia, men Scolaris lønnskrav ble til slutt for drøyt for pengesterke sjeiker.

Egyptiske Amr Zaki har gjort sine saker bra siden han ankom Wigan. 10 ligamål har det blitt så langt på den målfarlige spissen, og Steve Bruce håper nok å sikre spilleren på permanent basis. Zaki har imidlertid vakt oppsikt også utenfor De britiske øyer, og Valencia skal være en av flere klubber som følger egypteren nøye.

Blackburn har hatt en forferdelig sesong så langt. Morten Gamst Pedersens klubb ligger fortsatt under nedrykksstreken, og klubbens nye manager Sam Allardyce mener laget må forsterkes. En av de første spillerne han kommer til å legge inn bud på til sommeren, er Mallorca-backen Jesus Gomez. Spilleren er verdsatt til rundt 40 millioner kroner, og skal også være ønsket av Tottenham og Real Madrid.

Tidligere Tottenham-manager Juande Ramos synes Liverpool-manager Rafael Benitez er en rar mann. Ramos synes det var merkelig at Benitez valgte å selge Robbie Keane tilbake til Tottenham etter bare en halv sesong. Den nåværende Real Madrid-manageren mener at iren hadde alle forutsetninger for å bli en stor stjerne i rødt.

En som allerede er en stor stjerne på Anfield, er Fernando Torres. Den målkåte spanjol har imidlertid ambisjoner utover fotballen. Ifølge The Daily Star skal spissen ha en drøm om å en gang være med i TV-programmet «Dancing on Ice». Torres synes programmet virker både kunstnerisk og elegant.

Til slutt en gladnyhet for alle brasilianere som bor i Manchester. City-spiss Robinho, har nemlig slått gått sammen med lagkameratene Elano, Glauber Berti, og , om å få et kjempelass med sand tilsendt sin villa i Cheshire. Grunnen: Nå kan de kose seg med å spille strandfotball på fritiden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken