Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Nye spekulasjoner rundt Ronaldo, og to stjernespillere forlater Liverpool? Les dagens rykter.

* Verdens beste fotballspiller avgjorde onsdagens kvartfinale med en suser fra rundt 40 meter (se målet her). Torsdag er Cristiano Ronaldo igjen i vinden, og denne gangen er det nye rykter om hans fremtid som står på programmet. Det stadig tilbakevendende spørsmålet er om portugiseren blir værende i Manchester United, eller om han, som mange tror, forsvinner til Real Madrid. Det siste ryktet har fått ny næring etter at tidligere Real-president Ramón Calderón hevder at de spanske gigantene har en formell avtale om å signere "en av verdens beste spillere" til sommeren, skriver The Times.

* Også Uniteds hardeste rival, Liverpool, kan bli ribbet til sommeren. I hvert fall hvis Milans stjernespiller Kaka får det som han vil. Han ønsker at Milan skal kjøpe Steven Gerrard, selv om om den engelske midtbanespilleren nylig skrev under på ny kontrakt for Liverpool. "Han er den komplette spiller og ville passet perfekt i Milan", sier Kaka ifølge The Guardian.

* Et rykte som det kan vise seg å være langt mere hold i gjelder en annen av Liverpools stjerner - Ryan Babel. Han har flere ganger uttrykt misnøye med lite spilletid for de røde, og nå forventes det at han forlater klubben til sommeren, skriver Times.

* En annen angrepsspiller hvis fremtid er usikker er Tottenhams Roman Pavlyusjenko. Russerens agent hevder overfor The Sun at Tottenham-manager Harry Redknapp vil beholde Pavlyusjenko, men kvitte seg med Darren Bent til sommeren. Daily Mirror mener derimot å vite at Redknapp vil sende begge på dør og erstatte dem med Sunderlands 24 år gamle spiss Kenwyne Jones, noe Nettavisen også nevnte onsdag.

* Ytterligere en stor overgang som kan være på trappene er Aston Villas jakt på Standard Lieges Steven Defour. Den belgiske klubben ønsker 15 millioner pund for midtbanespilleren, men Villa skal ikke være villige til å gi mer enn 7 millioner, skriver Daily Star. Også det en oppdatering på gårsdagens rykter.

* Wolverhamptons eiere skal være åpne for å spytte inn de nødvendige midlene så klubben kan signere 22-åringen Joe Ledley fra Cardiff for rundt 7 millioner pund. Wolves-manager Mick McCarthy skal også være interessert i Wigans forsvarer Emmerson Boyce, skriver flere kilder.

* Også Arsenal virker interessert i å styrke stallen. West Hams Matthew Upson skal stå på ønskelisten, men forsvarerens tilgjengelighet skal avhenge av om West Ham kvalifiserer seg for europacupspill eller ikke, skriver Daily Mirror.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Kommentarer til denne saken