Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Blir dette John Carews nye sjef? Sjekk de siste ryktene her.

Daily Star er vel ikke akkurat kjent som den mest pålitelige kilden, men onsdag skrev en journalist i alle fall om John Carew. Torsdag fikk vi resultatet i avisa, og tabloiden mener å vite at Tottenham er villig til å slippe Robbie Keane til Aston Villa, hvis de får John Carew og fem millioner pund tilbake.

David Bentley kan også bli brukt for å få Carew til London.

Og når vi først er inne på nordmenn. Olympiakos skal være interessert i Morten Gamst Pedersen, men nekter å betale Blackburns pris, som skal være på 1,8 millioner pund.

Spisser regnes jo gjerne som de mest spennende på overgangsmarkedet, og tro ikke at Carew er den eneste spissen som får omtale. Det handler nemlig nesten utelukkende om spisser i torsdagens spalte. Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal ha pekt ut Juventus-spiss Vincenzo Iaquinta som sitt heteste mål for januarvinduet. Dette ifølge The Times.

Agenten til Liverpools offensive spiller, Andrei Voronin, bekrefter nå også at en russisk toppklubb skal være interessert i spilleren. Ryktene vil (fortsatt) ha det til at det er Dinamo Moskva som følger ukraineren.

Når vi først er i Øst-Europa bør det vel også nevnes at CFR Cluj-spiss Lacine Traore er opprømt over at Arsenal er interessert i ham.

Men vi gir oss ikke, spisser er som sagt hete, og serbiske Danijel Ljuboja, som nå spiller i Grenoble, skal være på radaren til både Fulham og Birmingham. I Fulham kan han erstatte skadde Bobby Zamora. I Birmingham kan han, ja, i alle fall sørge for at Birmingham får brukt noen av eierens mange penger. Birmingham seg forresten ut til å ikke få Blackburns Benni McCarthy. Han ønsker seg vekk, og nå skal det være Everton som er hetest i jakten på sørafrikaneren.

Birmingham har imidlertid cash, og vifter med ni millioner pund i et forsøk på å sikre seg Sunderlands Kenwyne Jones. Skjer det, kommer visstnok Sunderland til å erstatte sistnevnte med Tore Reginiussens lagkamerat i Schalke 04, Kevin Kuranyi.

Marseilles hete spiller, Hatem Ben Arfa, kan også være på vei til England. I alle fall hvis Manchester United er villig til å bla opp 40 millioner pund for ham. Vi må heller ikke glemme at Fiorentinas Adrian Mutu faktisk fortsatt skal være på vei til West Ham. Muligens på en låneavtale.

A propos West Ham: Den nedrykkstruede London-klubben kan miste sin stjernespiss Carlton Cole til storebror lenger nord i byen, Arsenal. Til gjengjeld skal «The Hammers» få en pen bunke med pund - samt stjerneskuddet Jack Wilshere (18) på lån.

Et par spisser kan også være på vei bort fra England. Manchester Citys Roque Santa Cruz er ønsket av spanske Espanyol, mens Manchester United-talentet Federico Macheda skal være ønsket av Bologna.

Men det handler ikke kun om spisser torsdag. Manchester City sikrer seg trolig torsdag Patrick Vieira. Han skal først gjennom en legesjekk. Så blir han trolig presentert som klubbens nye midtbanespiller torsdag kveld. Samtidig mener pressen å vite at City også kommer til å sikre seg Palermos danske, Simon Kjær, om ikke altfor lenge. Hans prislapp: 18 millioner pund.

Les saken:- Jeg går til Manchester City

Og helt til slutt: Bolton ønsker bosniske Safet Nadarevic, som nå spiller for Eskisehirspor. I motsetning til alt det andre her, så må vel nesten det være sant. For det går vel nesten ikke an å konstruere et så vanskelig rykte. En relativt ukjent spiller som heter Nadarevic og spiller for Eskisehirspor? Nei, så vanskelig liker ikke vi journalister å gjøre det for oss selv.... Det må være sant...

(Kilder: BBC, The Times, Daily Mail, La Gazzetta Dello Sport, Daily Star, The Guardian)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken