Tidligere har det vært rapportert at David Beckham ikke ville spille for andre klubber enn Manchester United i England.

Nå er det grunn til å lure.

Torsdag skriver nemlig engelsk presse at Beckham er høyaktuell for et tomåneders utlån i januar - også for en engelsk klubb. Seks Premier League-klubber skal visstnok ønske seg Beckham, men det er Harry Redknapp og Tottenham som akkurat nå skal være i førersetet.

Blackburn, Everton, Newcastle, Sunderland og West Ham er de andre interessentene, men at West Ham følger med på utviklingen bør ikke overraske mange.

Torsdag rapporteres det nemlig at klubben jakter på 15 forskjellige spillere i januarvinduet. Beckham er en av disse. Everton-spiss Yakubu er også det, og Manchester Citys Wayne Bridge trolig også, selv om City har sagt nei til et utlån til West Ham.

Den første store signeringen i januar ser Edin Dzeko ut til å bli. Wolfsburg-spissen skal være i forhandlinger med Manchester City, og det siste er at avtalen visstnok kan være i boks allerede før helga.

Bosnieren er imidlertid ikke den eneste spissen som ser ut til å bytte klubb i januar.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Manchester Uniteds Federico Macheda ser ut til å bli leid ut til Italia, han vil det selv, men Wolverhampton, Fulham og Bolton også skal være interessert i å leie talentet. Lykkes ikke Fulham med ham, skal Cardiffs Jay Bothroyd være et annet alternativ til to millioner pund.

Wigan-spiss Mauro Boselli kan bli sendt ut til Bari, mens Newcastle er villig til å sende Leon Best til Leeds - hvis de får Max Gradel i retur.

Newcastles uheldige Hatem Ben Arfa, som nå er ute med beinbrudd, kommer også til å gjøre overgangen dit permanent neste uke. Pris? 1,5 millioner pund. Arsenal-spiss Carlos Vela er ønsket av at helt arsenal av spanske klubber, mens Robbie Keane er så desperat etter å få spilletid at han er villig til å gå ned i lønn. James Vaughans overgang fra Everton til Hull nærmer seg. Prisen ble nemlig ikke to, men én million pund. Dessuten er Eidur Gudjohnsen klar til å rive Stoke-kontrakten i to for å finne seg et sted han kan spille fotball.

Nicklas Bendtner kommer imidlertid ikke til å røre på seg. Dansken har vært koblet hit og dit i lang tid, men vil bli på Emirates.

Det var spissene.

Ser man litt lenger tilbake på banen har Bolton visstnok Sporting Lisboas Simon Vukcevic i kikkerten, mens Gerard Houllier og Aston Villa ser til fransk 2. divisjon. Der finnes nemlig stortalentet Gueida Fofana i Le Havre - en spiller som er blitt sammenliknet med Patrick Vieira.

Wolverhampton kobles stadig til Middlebsroughs David Wheater - den koblingen har faktisk pågått så lenge at jeg ikke kan skjønne annet enn at det blir til virkelighet. Samtidig kobles Mick McCarthy også til et kjøp av Aston Villas utstøtte midtstopper, Richard Dunne, mens Daniel Aggers agent sier at han er overrasket over at dansken tilbys til andre klubber. Nå sist var det Wolfsburg som sa at de hadde avslått en mulighet til å hente Liverpool-spilleren.

Torsdag skrives det forøvrig igjen også at Ashley Young topper Liverpools ønskeliste i januar - selv om det vel langt i fra kan være sikkert at Young vil til Liverpool.

Everton ser på Utrecht-spiller Michael Silberbauer, mens Manchester City skal være villig til å kjøpe Espanyols Victor Ruiz - for så å leie ham tilbake til Espanyol. Vel, en annen avis sier at Ruiz selv ber alle roe seg ned med den City-koblingen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Helt til slutt får vi også torsdag nevne Imscouting og caughtoffside.com:

Imscouting:
* Manchester United står klare med 20 millioner pund for Anderlechts stjerneskudd, Romelu Lukaku.
* Wolfsburg står klare til å overta Manchester Uniteds John O´Shea.
Caughtoffside:
* Manchester United får kamp om Real Madrids Lassana Diarra. Tottenham er nemlig også interessert.
* Arsenal vurderer nå Real Madrids Ezequiel Garay - i sin midtstopperjakt.
* Daniel Sturridge vil presse på for å komme seg vekk fra Chelsea og til Liverpool.

HTML EMBED