Dagen starter i London, der Juan Matas familie og representanter skal befinne seg for å diskutere en overgang til Arsenal. Dersom spanjolen virkelig får lov til å forlate Valencia for 15 millioner pund, kan det også åpne dørene for at Cesc Fábregas endelig får dra til Barcelona, skriver Daily Mirror.

Men la oss holde oss i Arsenal. Klubben er nemlig blitt kontaktet av et Real Madrid i sommersalgsmodus. Tilbudet spanjolene kommer med er et salg av Karim Benzema til londonklubben for «bare» 25 millioner pund. Det finnes naturligvis en grunn til det sjenerøse offeret: De kongelige fra Madrid er ute etter å sikre seg Carlos Tévez fra Manchester City.

Fra en londonklubb til en annen. Chelsea har lagt nye og større penger på bordet i forsøket på å skaffe seg Anderlechts vidundererklærte Romelu Lukaku.

Men Chelsea er ikke fornøyd med bare det. Klubben skal også være klare til å gi et siste budTottenhams Luka Modric. 30 millioner pund skal budet være på, og høyere enn det er ikke blåtrøyene villige til å gå.

Hvor havner Luka Modric til slutt? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

På tross av sir Alex Fergusons ord om at Manchester United ikke ville kjøpe flere spillere denne sommeren, gikk administrerende direktør David Gill tirsdag ut og sa at klubben ville hente ytterligere én klassespiller. Dersom ryktene skulle stemme, kan det vise seg å være Wolfsburg 26 år gamle midtbanespiller Diego.

Samtidig sies det at Juventus vurderer å finne fram sjekkheftet for å hente Dimitar Berbatov fra Manchester United og til italiensk fotball.

West Bromwich er klare for å høyne budet på West Ham-keeper Robert Green til 4 millioner pund.

Mens i Bolton er man bare sinte - sinte fordi Barcelonas Jeffrén Suárez ikke klarer å bestemme seg for om han vil til klubben eller ikke. Så sinte er faktisk Bolton, at de nå trekker tilbake sitt bud på 5 millioner pund for 23-åringen.

Om vi vender tilbake til der vi startet, kan vi melde om at Arsenal gjør et forsøk på å skaffe seg den ettertraktede 20-åringen Eden Hazard fra Lille.

Og Blackburn-stopper Christopher Samba har fortalt sin klubb at han ønsker seg til nettopp Arsenal, først og fremst for å spille Champions League med londonerne.

Sjekk oversikten: Alle bekreftede overganger i Premier League

Men det spørs om ikke Samba havner i en annen kant av London. Tottenham vil nemlig også hive seg inn i jakten på kongoleseren som har en markedsverdi på 15 millioner pund.

Det er gode nyheter for Blackburn-fansen også: Klubben er klare til å gjøre sitt første kjøp for sommeren ved å hente Radosav Petrovic fra Partizan for 3 millioner pund.

QPR sliter med å operere med de samme pengesummene som de største klubbene i Premier League, uten at det stopper dem i overgangsmarkedet. Klubben vil tilby Southampton 500.000 pund pluss forsvareren Kaspars Gorkss for å hente kantspilleren Jason Puncheon.

Birmingham, som rykket ned til Championship sist sesong, kan få det tøft med å komme tilbake til Premier League. Økonomisk trøbbel betyr nemlig at spillere som Ben Foster, Scott Dann, Cameron Jerome, Liam Ridgewell og Nikola Zigic kan bli tvunget til å forlate klubben.

Helt til slutt:

Mållinjeteknologi kan bli en realitet i Premier League fra og med 2012-13-sesongen. Fifa-president Sepp Blatter sier at en endelig avgjørelse vil komme i mars 2012.

Tidligere Arsenal-spiss John Hartson tror at en topp fire-plassering er det beste laget kan håpe på den kommende sesongen.

Og Blackburns El-Hadji Diouf ser ut til å kunne konsentrere seg om klubbfotball den kommende tiden. Angrepsspilleren er nemlig blitt utestengt fra det senegalesiske landslaget i fem år, etter å ha erklært at «afrikansk fotball er korrupt» på fransk radio.

Kilder:BBC, Daily Mirror, Caughtoffside.com, Daily Mail, Daily Star, Insidefutbol.com, Footie-online.co.uk, The Sun, The Guardian, talkSPORT.

HTML EMBED