Sol Campbell kan komme til å gjøre et overraskende comeback i Premier League. Swansea er på desperat jakt etter gratis forsvarsspillere etter at overgangene til Darnel Situ og Rafik Halliche ble blokkert av Fifa på deadline-day. 37-åringen står uten kontrakt og kan bli Brendan Rodgers redningsmann.
(The Sun)

Gai Assulin har slitt med å finne seg til rette i Manchester City etter overgangen fra Barcelona i oktober. Mange trodde 20-åringen ville få muligheten i onsdagens Carling Cup-kamp mot Birmingham, men det skjedde ikke. Nå skal israelitten ha fått nok.
(Talk Sport)

Heller ikke Michael Owen er spesielt fornøyd med benketilværelsen på Old Trafford. Angrepsspilleren er såret over anklagene om at han kun kom til klubben på grunn av pengene og ønsker seg mer spilletid i framtiden.
(Daily Mirror)

Arsène Wenger handlet mye på slutten av forrige overgangsvindu, men er ikke fornøyd riktig ennå. Nå ser han på muligheten for å hente Juan Manuel Vargas fra Fiorentina i januar. Juventus skal også være interessert i 27-åringen, som er verdsatt til 10 millioner pund.
(Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Også Rafa Alcantara, også kjent som Rafinha, skal være på Arsène Wengers ønskeliste. 18-åringen spiller for Barcelona B og er lillebroren til Thiago Alcantara. Arsenal har sendt speidere for å se på unggutten i Spania og kan komme til å gå for en overgang i januar.
(Caught Offside)

Eders kontrakt med Academica de Coimbra går ut til sommeren og han kan fort havne på salg i vinter. Harry Redknapp står klar med sjekkheftet og er klar for å hente bissauguineaneren til Tottenham.
(Daily Mirror)

James McFaddener allerede uten kontrakt. Nå hinter Birmingham-sjef Chris Hughton om at skotten kan få en ny sjanse i klubben likevel. Wolverhampton har også vist interesse for den kneskadede angriperen.
(Daily Mirror)

Liverpool og Tottenham blir stadig nevnt i sammenheng med Sao Paulos midtbanespiller Lucas. 19-åringen debuterte for Brasil mot Skottland i mars og det er svært sannsynlig at han blir å se i en av Europas storklubber i framtiden. Roma har også den offensive midtbanespilleren på blokka.
(Inside Futbol)

Nicolas Anelka har ennå ikke bestemt seg for å forlate Chelsea. Franskmannen sier at selv om han er linket til mange klubber, betyr ikke det nødvendigvis at han vil bort.
(The Sun)

HTML EMBED