Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Sjokkretur til Manchester United for Bebe?

Jurgen Klopp og Liverpool jakter Portos Ruben Neves. Merseysideklubben skal ha tatt kontakt med portugiserne, som skal være villige til å gjennomføre samtaler om en overgang, melder Daily Mirror.

Sergio Aguero kan være ute helt til desember, melder The Sun. Argentineren pådro seg en strekk under en landskamp for Argentina.

Newcastle kommer ikke til å prøve seg på Victor Valdes. Tidligere denne uken ble det rapportert at spanjolen kunne ende opp som erstatter for Tim Krul, som er ute resten av sesongen med en skade, men nå melder Newcastle Chronicle at Newcastle allikevel ikke vil gjøre et fremstøt.

Cristiano Ronaldo vil avslutte karrieren i Real Madrid. Den spanske avisen Marca melder at portugiseren skal spille inntil seks sesonger til, før han legger skoene på hylla.

Sunderland skal være interessert i å betale ti millioner pund for Besiktas-spiller Ouzhan Ozyakup, ifølge tyrkiske medier. Men ifølge Sunderland Echo skal Sunderland være lunkne til en overgang, og det er lite sannsynlig at de gjør et fremstøt.

Husker du Bebe? Mannen som kostet en formue for Manchester United og var en kjempeflopp? Ja, da husker du riktig. Nå skal 25-åringen ha åpnet dørene for en retur til Manchester United, melder Publico. Spissen er for øyeblikket på utlån fra Benfica til Rayo Vallecano.

Chelsea skal være rasende på FA, etter at de ila Jose Mourinho en kjempebot og én kamps karantene med vilkår. Dersom portugiseren ikke oppfører seg det neste året, vil han måtte sone én kamps karantene. Ifølge The Telegraph skal Chelsea være rasende mot det de mener er en altfor streng straff.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken