Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Tottenham og Arsenal kjemper om spanske stjerner.

Den økonomiske krisen i Spania er fortsatt gjeldende og Arsenal dro nytte av dette da klubben hentet Santi Cazorla til klubben i sommer. Nå ser det ut til at Arsène Wenger og hans londonklubb igjen ønsker å sko seg på fattige spanjoler. Arsenal skal angivelig være svært lystne på å hente både Alvaro Negredo og Jesus Navas etter juleferien.

Tottenham skal viss nok være ute etter samme duo. Hvorvidt Jesus Navas ønsker å flytte på seg er imidlertid mer usikkert. Den friske vingen er ikke akkurat kjent som en fyr som trives så veldig langt unna hjemmet i Sevilla, og kanskje vil den engelske hovedstaden bli for mye av det gode for 26-åringen. Enn så lenge er dette uansett bare rykter og spekulasjoner.

Manchester City har i den senere tid blitt koblet med Barcelonas Francesc Fabregas, men klubben har nå gått ut og avkreftet at disse ryktene har hold. Den lyseblå Manchester-klubben kobles og stadig vekk med Romas Daniele De Rossi. Denne gangen spekuleres det i at klubben vil legge 30 millioner pund på bordet for å sikre italieneren.

City har også fått beskjed fra Barcelona om at de bare kan glemme et kjøp av Sergio Busquets. Så da vet vi det.

(artikkelen fortsetter under bildet)

En annen populær herremann er Crystal Palace-angriper Wilfried Zaha. Unggutten dukker opp på diverse ryktebørser omtrent hver eneste dag, og det er angivelig Arsenal, Manchester City og Liverpool som er mest lystne på U21-landslagsspilleren. Prisen på 19-åringen skal imidlertid være svimlende 20 millioner pund, så det kan kanskje være greit å kikke andre steder.

Manchester United-spiss Federico Macheda ønsker seg bort fra Old Trafford. 21-åringen vil spille mer førstelagsfotball og kan forsvinne så fort som januar 2013.

Keeperen Jack Butland er regnet som et stort talent på balløya, men enn så lenge vokter han sitt bur for Birmingham i The Championship. Det kan det bli en forandring på i januar. Både Everton og Southampton er ute etter sisteskansen. Birmingham sliter med økonomien og kan trolig ikke si nei takk til et godt bud. Nathan Redmond kan også forsvinne fra klubben.

Vi får nok ikke se gøyale Nile Ranger i Newcastle i Premier League igjen med det første. Spissen har fått beskjed om å først møte til jobb i riktig tid, før han kan få spilletid på A-laget.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Etter at Luka Modric forsvant fra Tottenham i sommer har londonklubben endelig fått litt ro rundt sine yndede salgsobjekter. Men siden Modric i helgen ga Gareth Bale en Real Madrid-skjorte har ryktene selvfølgelig begynt å gå. Disse ryktene vil ha det til at kroaten gjerne vil overtale sin tidligere lagkamerat til å flytte til Spania. Dette er trolig rykter på sitt verste.

Til slutt tar vi med at West Ham gjerne vil hente backen Guy Demel gratis, mens nykommer Reading har indiske Brandon Fernandes på prøvespill.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror, Daily Star.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken