Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Andy Carroll er både ønsket og uønsket.

Julekvelden nærmer seg med stormskritt. Vi serverer deg julegaveønskene til Premier League-klubbene. Og litt til.

Liverpools rekordkjøp har fått beskjed av Brendan Rodgers at han kan forlate klubben til sommeren. Andy Carroll har uttrykt ønske om å returnere til Newcastle etter at låneperioden hos West Ham er over.
(Daily Star)

Radamel Falcao er uten tvil en spiss i verdensklasse. Chelsea vil gjøre et forsøk på å hente spissen under overgangsvinduet i januar etter at de bestemte seg for å selge Daniel Sturridge.
(Evening Standard)

Klaas-Jan Huntelaar har snudd på flisa og bestemt seg for å bli værende i Schalke 04. Det er ventet at spissen signerer under på en ny kontrakt med den tyske klubben. Liverpool og Arsenal skal ha vist interesse for nederlenderen.
(Metro)

Liverpool har et sårt behov for forsterkninger. Nå skal de ha vendt blikket mot Belgia og midtbanespilleren Lucas Biglia. Anderlecht har fortalt at Biglia kan forlate klubben for i underkant av 9. millioner pund.
(talkSPORT)

John Guidetti har slitt med å få spilletid i Manchester City. Svensken har slitt med store skadeproblemer denne sesongen. Til tross for skadeproblemene har Aston Villa og Sunderland gitt utrykk for at de ønsker seg den breiale svensken.
(Daily Telegraph)

Aston Villa skal også være gira på å kjøpe Crystal Palace-spiss Glenn Murray. Spissen har scoret 20 mål i denne sesongen, og Villa vil legge inn et bud på en million pund.
(Daily Star)

Swansea gjorde flere gode spanske kjøp i sommer. Nå skal David Villa være på vei til klubben. Det skal være snakk om en låneavtale som strekker seg over tre måneder.
(Sportinglife)

Adel Taarabt har fortalt at han ønsker å bli værende i QPR. Dette til tross for at Barcelona og styrtrike Anzhi skal være ute etter spilleren fra Marokko. Taarabt har også fortalt at han vil trosse Harry Redknapp og reise til Afrika-mesterskapet.
(Daily Mirror)

Wigan er sugne på å hente Manchester United-spiss Angelo Henriquez til klubben. I første omgang er det snakk om et låneopphold.
(Daily Mirror)

Salomon Kalou forlot Chelsea i sommer til fordel for franske Lille. Nå skal han være på vei tilbake til engelsk fotball. West Ham, Wigan og selvsagt QPR vil forsøke å hente Kalou i januar, etter at han fikk beskjed av Lille om at han kan forlate klubben.
(Daily Star)

Loic Remy er igjen linket til en overgang til Premier League. Denne gangen er det snakk om en overgang til Newcastle. Franskmannen skal ha gitt uttrykk for at han kan tenke seg en overgang, hvis Newcastle blir enige om en overgangssum på rundt ti millioner pund.
(talkSPORT)

Tottenham hadde ledet ligaen hvis kampene kun hadde vart i 80 minutter. Andre Villas-Boas har hatt et møte med spurs-forsvarerne om å få slutt på alle de sene baklengsmålene.
(Daily Telegraph)

Manchester City må klare seg uten Samir Nasri den neste tiden. Franskmannen har fått påvist en lyskeskade som vil holde han ute fra fotballen til over nyttår.
(Daily Mail)

Manchester er ikke byen du først tenker på når du vil på solferie. Sir Alex Ferguson skal ha fortalt den anerkjente skolen, Harvard, at han har hatt installert solstudio på treningsanlegget til Manchester United. Grunnen skal være de fraværende solstrålene i byen.
(Metro)

Kilde. BBC

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken